1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dużo pytań

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Dj Guma, Styczeń 21, 2009.

  1. Dj Guma

    Dj Guma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pare pytań do Was.Mam zamiar kupic xbox 360 arcade:

    1.czy na takim monitorze będzie sie dobrze grało?? LG LCD M2294D-PZ 22'' TUNER TV + PREZENTY (517637972) - Aukcje internetowe Allegro ten monitor posiada HD Ready 1080 p .
    2.jak hdd włożę do http://images.e-shop.gr/images/PER/BIG/PER.802155.jpg i podłącze do tego przez USB do xbox360 to czy będzie hdd działać czy trzeba kupywać specialny dysk xbox 360
    3.jak bede posiadał hdd to czy tam moge wgrywać tylko oryginalne gry?Jak zainstaluje tam oryginalną gre to czy bede potrzebował dalej tej orginalnej płytki??

    // ^obcy33

    jak niewiesz to sie nie udzielaj
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    SZUKAJ
    wszystko jest na forum
     
  4. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    ad1. dobry monitor.,aczkowliek lepiej dolozyc 300 zl i kupic tv 32 cale LG np.taki sam wyglad.model 32LG2000

    ad.2 .specjalny dysk do xboxa jest najlepszy

    ad.3..mozna zgrac gre na dysk ale zeby w nia grac to caly czas ta gra musi byc w napedzie.....nie ma tak jak na Xbox1....
    .pomoglem..podziekuj:p
     
  5. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    co do tego to raczej gosc ma dosc dobre pojecie o xboxie wiec zapewniam ze zna odpowiedzi:p
     
  6. Dj Guma

    Dj Guma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.ten monitor chce kupić żeby był i na komputer i na xboxa
    2.czym sie róźni taki hdd xbox od zwykłego hdd??
     
  7. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    czym sie rozni..dokladnie ci nie pwoiem bo nie jestem znawca..ale gdyby zwykly dysk z pc podchodzil do zboxa to nikt nie placilby 200-300 zl za dysk 120gb do xboxa tylko kazdy kupowalby dyski z pc i podpinal...w xboxie 1 tak sie dalo..tu juz nie..ale kiedys czytalem ze ktos podpinal te ciensze z laptopow..ale nie wiem na ile to wiarygodne..lepiej kupic zwykly do zboxa i miec pewne ze nie ma zadnej kombinacji ktora moze uszkodzic konsole
     
  8. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    dysk do xboxa jest w obudowie wkładasz i gotowe a zwykły musisz gdzieś np. przymocować do obudowy konsoli i połączyć kabelkiem
     
  9. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Monitor całkiem dobry. Jeśli będziesz używać razem z PC to nie kombinuj z 32 calowymi olbrzymami bo do komputera będzie za duży.
    Jeśli chcesz coś większego z FULL HD to kup albo Samsunga 240HD albo Samsunga 2493HM. Tego drugiego mam i moge polecic.

    2. Nie ma możliwości korzystania z dysku poprzez USB, musi być podpięty standardowo. Możesz kupićdysk z obudową 120GB za około 340zł. Lub kupić samą obudowę 80zł + dysk ze specjalnej serii który działa z X'em. Następnie musisz wgrać oprogramowanie żeby x go widział. Koszt dysku 120-130zł.
    Dla ciebie najlepszą opcją jest kupno dysku, albo 20GB albo 120GB razem z kobudową. NIe będziesz miał problemów.

    3. Tak mozesz zgrac na dysk gre, ale do jej wlaczenia i tak potrzebna jest plytka. Jedynym rozwiazaniem jest przerobka konsolo (koszt okolo 70zl) no i wtedy morzesz korzystac z kopii gier :)
     
  10. Dj Guma

    Dj Guma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jednak kupie XBOX 360 BUNDLE z dyskiem 60 gb.Czy jak kupie to i przerobie to bede mógł grać normalnie na piratach?a z tym "BUNDLE" o co chodzi?? ps jest to ta wersja http://www.youtube.com/watch?v=7w2O1mMyLhU
     
  11. apekiller

    apekiller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Bundle oznacza, że do zestawu dorzucą ci jeszcze jakąś gierke (jest napisane na opakowaniu jaka to). Normalnie konsolę bez problemu da się przerobić (flash iXtremem i już :D )
     
  12. Dj Guma

    Dj Guma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje wszystkim za chęci.Jak ktoś coś jeszcze ma do napisania niech pisze żebym był w 100 % pewny
     
Wczytywanie...

Poleć forum