1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

duży problem z napędem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chryspi12, Styczeń 18, 2011.

  1. chryspi12

    chryspi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    elo chciałem sobie wgrać nowy firmware do konsoli i po podłączeniu zasilacza do napędu i włączeniu xboxa zaczęło się jarać i szybko wyłączyłem i złożyłem xboxa i po włączeniu jest ten błąd open tray napęd to liteon i moje pytanie jak to naprawić próbowałem podkleić taśmą izolacyjna jak w jakimś tutorialu ale nie pomogło proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    FW wgrywa sie do napędu nie do konsoli
    jaki zasilacz podłączyłeś do napędu ?
    pewnie odwrotnie wtyczkę zasilającą wpiąłeś
    ona ma 2 takie wypustki po bokach
    jak tacka sie nie wysuwa to uwaliłeś napęd - masz klucz napędu ?
    co podklejałeś taśmą - lol
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja nie mogę ale asy hehe........tak to jest jak się flas***e w domu..........


    i co ty podkleiłeś taśmą ????????????????
     
  5. chryspi12

    chryspi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to podklejenie nic nie da bo sam powiedziałeś że sie kopciło/dymiło
    więc upalone są ścieżki w elektronice lub rezystorki lub zworka i trzeba to pocerować lutownicą
    i kabelkami połączyć lub wymienić części - ten tutorial dotyczy tylko liteona 74850c takiego masz ?
    możliwe że po naprawie uda sie jeszcze klucz napędu oddzyskać ,w innym wypadku już nie pograsz
    na tym xboxie :/
     
  7. chryspi12

    chryspi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy jedyne co mi nie działa to otwieranie napędu bo pisze otwieranie i nic się nie dzieje i zamykanie sam się dziwiłem bo coś się kopciło z napędu jeżeli o to ci chodziło i ze nic nie zrobię z tym to trudno a jak nie o to to jak to naprawić
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    kup napęd , wydobądz klucz z tego starego i wgraj do nowego.....tyle......jak chcesz zlecić komuś to pisz ewentualnie na gg lub pw
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    to tacka sie wysuwa czy tylko pisze w dashu otwieranie?
     
  10. chryspi12

    chryspi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko pisze ze się otwiera i po 10 sek pisze ze zamyka
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Oddaj klocka komus kto sie na tym zna jak mozna wlozyc wtyczke od zasilania na odwrot brak slow:)
     
  12. swierzak

    swierzak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    albo sprzedaj tego xboxa
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    czyli naped trup. Trzeba zbaczyc czy da sie go postawic. Jak nie, to smietnik
     
  14. chryspi12

    chryspi12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za odpowiedzi oddam komuś kto się na tym zna co do wtyczki to tez nie wiem weszła normalnie to myślałem ze dobrze no ale trudno stało się
     
Wczytywanie...

Poleć forum