1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Duży problem z podłączenie Xbox arcade do sieci

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez razzor122, Styczeń 22, 2011.

  1. razzor122

    razzor122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema :)
    Mam Xbox 360 Arcade i tak u mnie w pokoju mam Komputer i z routerem Neostrady Livebox Tp oraz stary telewizor tylko z wejściem Euro więc mam Xbox podłączonego u rodziców na telewizorze Phanasonic 42" ale nie mogę się tam podłączyć z internetem bo nie mam jak nie mam żadnej oryginalnej karty sieciowej tylko małe urządzenie łączące sie z ruterem na odległość i z tąd moje pytanie jak się połączyć z siecią bezprzewodową ponieważ ten "Pendrive" nie widzi Livboxa przez ścianę.
    I chcę się dowiedzieć czy można się jakoś połączyć z siecią czy zostaje mi tylko kupić przejściówki i się połączyć kablem Enthernet z livboxem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nomore

    nomore Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadasz karte GOLD? albo Silver udostepniajaca neta?
     
  4. razzor122

    razzor122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba nie ... a gdzie ona się może znajdować czy trzeba ją dokupić osobno
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Jak nie masz xboxa Slim to aby moc odbierac sygnal wifi potrzebujesz oryginalnego adaptera wifi od m$, masz taki ?

    Ze jak ?
     
  6. razzor122

    razzor122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha nie nie mam takiego czyli że pozostaje mi albo podłączyć Xbox bezpośrednio kablem Ethernet lub dokupić za 200zł ten adapter ?? aha i która opcja byłaby lepsza
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To zalezy, jak nie chcesz ciagnac kabla to adapter wifi, jak nie masz kasy to kabel, wszystko zalezy od ciebie
     
  8. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    podłacz Xboxa do TV przez eurozłacze i kablem sieciowym do routera. koszt jakieś 3-5zł za przejściówkę 3xchinch -> euro
     
  9. razzor122

    razzor122 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie to wole zrobić tak jak kolega wyżej napisał zamówiłem kabel i przejściówkę czekam póki co jak przyjdą to podłącze to wszystko i będzie GIT dzięki za odpowiedzi pozdrawiam Temat do Zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum