1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Duży problem z połączeniem się do xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MithenPL, Styczeń 19, 2012.

  1. MithenPL

    MithenPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Libiąż
    A więc,moim problemem jest to,że gdy TAK JAK ZAWSZE wsadzę jedną końcówkę ethernetu do konsoli i drugą do kompa,to nagle nie działa.Używałem cały czas takiej metody (internet z netii) wszystko działało.Macie jakieś pomysły jak to naprawić? Kabel wymieniłem,wciąż to samo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak masz neta z neti to napewno dostales router a w nim napewno sa wejscia ethernet wiec moze poprostu poloncz konsola-router
     
  4. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najlepiej zrobić tak jak mówi Dovydas, ale jeśli musisz z jakiegoś powodu łączyć przez komputer to powinno pomóc zmostkowanie kart sieciowych. W okienku połączeń sieciowych zaznacz tę, która jest podłączona do netu i tę, do której podłączasz Xboxa, następnie kliknij prawym i utwórz mostek. Powinno śmigać.
     
  5. MithenPL

    MithenPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Libiąż
    Dzisiaj przysłano mi router,i mam taką sprawę,mam już jeden modem,który się spartolił,a na routera nie mam metody :p
    W sensie że nie wiem jak to połączyć,że jedną końcówkę do gniazda routera,a drugą do kompa,i będzie mi się bezprzewodowo łączyło?
     
  6. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie, jedną końcówkę zamiast do kompa to do routera.
    Edit: A jak kompa łączysz przez WiFi to po spięciu iksa z kompem będziesz miał "bezprzewodowo", tak.
     
Wczytywanie...

Poleć forum