1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Duży problem ze startem konsoli :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Davizo, Styczeń 19, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Davizo

    Davizo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    LPA
    Witam przeinstalowałem FSD i zrobiłem restart i na konsoli jest ten napis 360 i po nim czarny ekran :( pomóżcie zrobie to sam czy tylko serwis :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Duży problem ze startem konsoli :(

    Odpal launch.ini na penie z fsd i skopiuj na,nowo fsd

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    podczas startowania konsoli przytrzymaj wciśnięty przycisk RB, powinno wskoczyć Ci zwykłe NXE.
    potem sprawdź czy masz xexmenu - menu szybkie uruchamianie. jeśli tak to pół biedy - jeśli nie to musisz go nagrać na pena albo na CD i odpalić.
    z poziomu xexmenu będziesz mógł połączyć się z konsolą poprzez FTP - wtedy będziesz mógł przeinstalować FSD ponownie
     
    1 osoba to lubi.
  5. Davizo

    Davizo Banned

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    LPA
    o dzięki poszło opaliłem oryginalne nxe i w moje gry miałem xexmenu i tam odpaliłem fsd :) dzięki naprawde.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    hmm tak ale będziesz musiał tak robić cały czas.
    przeinstaluj FSD z poziomu xexmenu, wtedy masz pewność, że żadne pliki nie były w użyciu i poprawnie się skopiują/nadpiszą.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum