1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dvd 2 - problem z miekką ściereczką

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez lukidambix, Wrzesień 18, 2013.

  1. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam.

    Udało mi się w końcu wypalić dvd2 ale po wlozeniu do xa (dvd1 juz skopiowane z pendriva na dysk xboxa) wyskakuje blad z sciereczka :(

    Co robić? :(

    Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wujek

    wujek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    ostrowiec
    Mam to samo, nagrałem ihasem na platinium. Awaryjnie odpalałem wkładając dvd1, a po chwili gra prosi o dvd2 i idzie bez problemu. Po przepaleniu na verbatimie nie ma problemu.
    Nagrywane pod 3,0, bez opc, 2,4x
     
  4. poverbit

    poverbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    U mnie wywalało błąd ze ściereczką przy DVD 1, a jak już odpaliłem to nagrało się do 4 GB. Problem zniknął po jeszcze jednym nagraniu płyty.
     
  5. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mi sie instaluje i gdy odpalam gre to sie zacina przy wczytywaniu watku fabularnego ( tak samo gdy biore zeby skopiowalo na dysk to przy 50% sie zacina ) a nagrane na verbatimie ihasem i predkosc 4x z opc

    nagrac jeszcze raz bez opc, 2,4x i powinno byc dobrze?
     
  6. poverbit

    poverbit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Myślę, że mógłbyś spróbować. Ja nagrywam wszystkie płyty 2,4x
     
  7. dziadeke

    dziadeke Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja wrzuciłem pierwszą płytę na dysk przez pendrajwa. Drugą nagrałem zwykłą nagrywarką na verbatimie przy pomocy clone cd prędkością 1x z opcją "nagrywaj do końca nośnika". Za mną kilkanaście godzin gry i nie uświadczyłem dotąd żadnych problemów.
     
  8. mmatizz

    mmatizz Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 19, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miałem dokładnie ten sam problem, ale ROZWIĄZAŁEM GO !

    XboxPirate - Download Latest Xbox360 Games For Free!

    Zarejestrujcie się na tej stronie. BARDZO WAŻNE: stamtąd pobierzcie GTA V według instrukcji:

    Grand Theft Auto V XBOX360-QUACK - Free Download

    Ustawcie BURNERMAX i IMGBURN tak jak tutaj:

    How To Burn Xgd3 Games Using Burner Max Payload Tool - Xbox 360 Tutorials - XboxPirate Gaming Forums

    A jeśli macie nagrywarkę, która nie jest kompatybilna z BURNERMAX, to zerknijcie na ten poradnik:

    Imgburn Settings For Xgd2 And Xgd3 Games. - Xbox 360 Tutorials - XboxPirate Gaming Forums


    Pobierałem różne wersje GTA V, QUACK z torrentów, COMPLEX i coś tam jeszcze, ale u mnie cały czas był problem ze szmatką, albo z ciągłym resetowaniem. Ale gdy ustawiłem IMGBURN według tutoriali i ściągnąłem GTA V z xboxpirate.eu, to wszystko zaczęło pięknie śmigać.

    \\EDIT:

    Po pobraniu sprawdźcie wszystko najnowszą wersją ABGX, minimum dwukrotnie.

    \\DOWN:

    Tak, tylko i wyłącznie nagrywajcie płytami VERBATIM, są najlepsze.
     
    1 osoba to lubi.
  9. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Problem rozwiązany! :) Powód? złe płytki.. kupiłem verbatima i żadnych problemow przy wypalaniu a xbox z miłą chęcią przyjął w swoje rece verbatima! :D Ludzie, radze wam wydac troche wiecej kasy na te plytki i nie miec takich glupich problemow jak ja... :D Pozdrawiam! :)
     
  10. stereo0

    stereo0 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No a co byście radzili gdy mam problem z odpaleniem ORYGINALNEJ płyty z grą GTAV? Ani dvd1 ani dvd2 nie ruszają i wyskakuje błąd ze ściereczką:/ GTA IV też oryginalne od razu łapie. Próbowałem z cache, z czyszczeniem lasera, z zabawą napięciem lasera. Czasem żałuję swojej uczciwości...
     
  11. Roger1987

    Roger1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a wie ktos jak zainstalowac 2 plyte z pendrive na lt 3.0
     
  12. Roger1987

    Roger1987 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nagralem cdclonem z opcją zapisywania do końca medium działa aż milo
     
Wczytywanie...

Poleć forum