1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DVD key

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Justyna98, Styczeń 15, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Justyna98

    Justyna98 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    194
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Konsola klienta. Falcon z 14-06-2008. W środku napęd liteon. Po aktualizacji dasha (jak twierdzi klient) wywala e64. Nie idzie wyciągnać klucza bo napęd jest niewidoczny w JF. Po wejściu w INTRO pokazuje chip liteona. Można tylko zrobić READ i jest taki efekt:
    LOG JF

    Mi to wygląda na to że coś grzebał przy napędzie i skasował FW. Dodam że power na konsoli miga jakby nie było napędu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    Jezeli dziala intro to znaczy ze chip jest pusty. Sprawdz jeszcze dosflashem co sczyta, ale zapewne tylko FFh.

    To, że klient tak mówił nie koniecznie oznacza ze tak bylo, raczej chciał dzialać na swoją ręke choć nie jest powiedziane ze aktualizacja się nie powiodła. Pasowało by mieć zrzut z dosflasha dla pewności, wyślij mi go na PW
     
  4. Justyna98

    Justyna98 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    194
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety z dosflasha nie da rady. Nie mam jak pod sata się podpiąć. Używam X360USB PRO,a ten z dosflashem nie współpracuje :(. Wyciągam keya poprzez xella. Zobaczymy co z tego będzie (dobrze że dash na to pozwala :))
     
  5. Sowa

    Sowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    439
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tarnów
    sprawdz tez keyvault przy okazji, zeby zobaczyc jaki naped był w konsoli. Próbowałeś nadpisać fw w napedzie?
     
  6. Justyna98

    Justyna98 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    194
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Napędu nie flashowałam, ale spróbuje. Natomiast problem jest taki że nie chce glitchować. Brak napięcia na PLL bypas (chip matrix - dioda debug nie miga)
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Możliwe, że z punktem pll coś nie tak.
    Rozumiem, że rgh tylko w celu wyciągniecia klucza?
    Zawsze możesz zrobić update na sprawnym napędzie i odpalić rgh 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. Justyna98

    Justyna98 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    194
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    spróbuje :)

    EDIT:
    Na RGH 2 poszło. Klucz odzyskany, napęd uruchomiony. Dziękuję wszystkim za pomoc.

    Temat do zamknięcia.
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    mówisz masz
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum