1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DVD-R DL - da się nagrywać gry?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez crystalis, Kwiecień 10, 2010.

  1. crystalis

    crystalis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie. Czy gry nagrane na DVD-R DL, będą chodziły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Matthew_7

    Matthew_7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie się nie udało. Płyta Fuji za 10 PLN w MM i dwie do wyrzucenia. Sprawdzałem na Benq i Samsungu.
     
  4. crystalis

    crystalis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Takie płyty też działają, tyle że lepiej kupić jednak dvd+dl. Ale jeśli już masz, nagraj płytkę a się przekonasz sam.
     
  6. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Płytki muszą być z plusami a nie minusami.Płytki z minusem nasze kochane Xboxy 360 nie czytają.
     
  7. crystalis

    crystalis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy próbuje nagrywać wyskakuję taki komunikat:
    "Cannot set the layer break position when burning dvd-r dl media"
     
  8. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Jakie masz pliki z tej gry ?? Powinien być .iso i .dvd .Ten komunikat oznacza chyba , że nie można nagrać na jednej warstwie czy coś w tym stylu (nie jestem dobry z anglika ).Może masz złą nagrywarkę.Mojemu kumplowi te płytki nie chodziły .Zresztą trzeba poszukać trochę na forum bo jest tutorial jak nagrywać gierki.Ja gram na orginałach i nie muszę kombinować.
     
  9. crystalis

    crystalis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam i .iso i .dvd . Na DVD + R Dl chodzi normalnie.
     
  10. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    To wina płytek.Jeśli możesz kup najtańsze płytki z plusami i będzie cud , miód i orzeszki .
     
  11. ixion1

    ixion1 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Tak, mój kolega ma tez Pioneer'a i mi go czasem pożycza dla pewności :D
    Najlepiej nagrywać na to co jest sprawdzone, czyli ewidentnie Verbatim DVD+R DL
     
Wczytywanie...

Poleć forum