1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dvd + R DL -KASOWANIE

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez sesilatko, Marzec 11, 2012.

  1. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemka mam pytanie odnośnie płyt dvd +r dl,poniewaz włożyłem do napedu plytke verbatim z gra As Revelations,no i wyskoczył mi komunikat "płyta nie jest obsługiwana" pogodziłem się z tym,ale ostatnio natrafiłem się na to,że z płyt dvd +r dl można usuwać pliki,czyli zawartość? czy to możliwe? no bo zawsze można użyc tej płytki, niż wyżucic te 5 zł do kosza.Da się to jakimś programem zrobic??
    Z góry dzieki za odpowiedz,pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie możesz to płyta jednorazowego nagrywania
     
  4. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jakimi mozna nagrywać i kasować?
     
  5. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
  6. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    szkoda..;/ no trudno...a wiecie może czmu wyskakuje komunikat "płyta nie jest obsługiwana"?
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Poniewaz twona przerobka nie obsługuje tej gry. Okolicznosci jest dużo.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niby czemu ma nie obslugiwac?? lt 3.0 ...a moze bo topologia nei byla robiona.. nie wiem...ale sluchaj,wlozylem ta plyte do napedu,i dalem "read using imgburn" i trwalo to jakos godzine,i na kompie mam dwa pliki jeden iso drugi dvd,tak jakbym przeniosl to na kompa ,to możliwe.? może teraz gry zrobię topologie,i znow nagram zadziała,co myślicie?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Morze jest duze i sze... nie podales wczesniej fw. Masz 3.0 to czytaj w temacie jak nagrać, temat wyczerpany...

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  10. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  11. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    według mnie tam masz opisane wszystko czarno na biały .łatwiej się już nie da... topologie dogrywasz do gier xgd3 a gry xgd2 normalnie reszte doczytasz
     
  12. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ...ja nie czaje,wy mnie nie rozumiecie albo ja was.! chodzi mi o to ,czy dobrze zzucilem przez "read" ...i czy warto nagrać znow,według poradnika, ..dodam ze kupilem to konsole od gościa,mowil ze na lt 2.0 mu dzialalo,a na lt 3.0 juz cos nie dziala....wiec nagrac poprostu pod lt 3.0 i ma dzialac.? bo nagrywanie pod 2.0 sie rózni i nie ma prawa zadzialac..? tak?
    Edit:
    dodam ze mi wyskoczylo "The first 12 sectors of topology data are blank" czyli gra jest przygotowana pod lt 2.0....wiec co mam zrobic aby byla przygotowana pod lt.30?
     
  13. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli ma lt 2.0 ta konsola dlatego lt 3.0 gry przygotowane na to nie chodzą ,z lt 2.0 na lt 3.0 i na odwrót nie działają. jak masz taki komunikat to topologia nie dograna. jeśli masz lt 3.0 to scan abgx 360 na autofix level 3 i nagrywasz
     
  14. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    "czyli ma lt 2.0 ta konsola" ..?? moja konsola ma lt 3.0 ,gra jest przygotowana na lt 2.0...wiec aby smigało ! tylko w autofix daje na level 3 i juz bedzie gotowowa pod LT 3.0..?moze to istotne dodam ze wazy 7,29
     
  15. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jego spytaj jakie ma lt bo z tego nie może wywnioskować bez pytania możesz nagrywać uwalisz kilka płyt i dojdziesz do tego.autofix level 3 tylko xgd3 i na lt 3.0 jeśli mas lt 2.0 taka gra pokaże czarny ekran i się wyłączy
     
  16. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam lt 3.0.!!!!!......mam lt 3.0 .....gra jest przygotowana pod 2.0...co mam zrobić aby mi działało na KONSOLI LT.3.O! jak nie wiesz to nie mow..juz kilka razy powtarzam ze mam lt 3.0 i kilka razy zadaje pytanie co zrobic aby GRA PRZYGOTOWANA POD LT 2.O ZADZIAŁAŁA NA LT 3.O BEDĄCA W FORMACIE XGD2!
     
  17. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28089
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Normalnie przepuść obraz przez ABGX potem nagraj i tyle w temacie.
     
  18. sesilatko

    sesilatko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie zmarnuje plytki? bo musialo byc jakos inaczej nagrane skoro nie dziala na lt 3.0 ,czym takie nagranie sie różni.? bo gosciu ktory to nagrywal nic przepuszczal wgl przez abgx tylko w imgburn nawet nie zmieniajac opcji nagral,potem zmienil na lt 3.0 i juz nie dzialalo wiec,teraz przepuszczenie przez abgx z tymi opacji z poradnika z nagrywaniem pod lt 3.0 poprostu przygotuje gre po lt 3.0 i koniec?
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  20. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    Sensilatko obraz tej płyty jeżeli była nagrana ihasem możesz zrobić tylko ihasem. Później przepuszczasz go przez abgx dajesz nam loga z niego i mówimy ci czy możesz go nagrać jasne?
     

Poleć forum