1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DvD+R DL to DvD-Rom Nagrywanie problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez OzgarOzgi, Grudzień 29, 2008.

  1. OzgarOzgi

    OzgarOzgi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wiec mam taki problem posiadam plyte Verbatim 8x DvD+R DL .

    Nagrywam gre pierwszy raz , wlasciwie drugi ale za pierwszym cos zle zrobilem ;) Podobno Booktype musi byc DvD-Rom . Moja nagrywarka Nec ND 4550A obsluguje ten format zapisu . Ale mi w booktype pisze Book Type: DVD+R DL , juz zmienialem w programie ImgBurn aby zapisaywal jako DvD-Rom pisze ze operacja sie powiodla i ta opcja jest wlaczona . W zwiazku z tym prosze o odpowiedz na pare pytan .

    1.Faktycznie jest wlaczona czy tylko tak pisze ?
    2.Jesli faktycznie jest wlaczona to zapisywac na plyte czy jeszcze cos zrobic ?
    3.Jesli jest wylaczona jak ja wlaczyc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Z tego co wiem nie trzeba ustawić booktype, ja nie mam i gry działają.
     
  4. OzgarOzgi

    OzgarOzgi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok , zaraz zobaczymy . Nagrywam i poinformuje o rezultacie ;) Oby sie udalo bo szkoda mi kolejnej plytki :(
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zapewne nagrywarka ci automatycznie ustawia booktype, bez tego gry na x360 ci nie ruszą.
     
  6. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    faktycznie jest ustawione na auto
     
  7. Gotix

    Gotix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mógłbym się dowiedzieć, jak to przestawić, tak, żeby wszystko było tip top? Bo właściwie to mam podobny problem...
     
  8. OzgarOzgi

    OzgarOzgi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napisz na gadu 9119597 to ci wszystko powiem , juz rozkminilem all :) Siedzac od rana :D Bede po 20 30 ;)
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Luknij tu >> http://www.x360iso.org/showthread.php?p=56963#post56963
     
Wczytywanie...

Poleć forum