1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

.dvd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 666robsik666, Maj 6, 2010.

  1. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Mam pytanie mianowicie jak utworzyc plik .dvd do gry z rozszerzeniem .iso ?
    Tworzyłem ten plik z tego linku

    Tworzenie pliku obrazu gry z rozszerzeniem .dvd do xboxa 360 • programosy.pl

    lecz przy równo 50% wyskakuje błąd przy nagrywaniu W IMGBurn.Czy ta strona co podałem dobrze opisuje proces tworzenia pliku .dvd czy jest to zły opis ?

    POZDRAWIAM !!!:shisha
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  4. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A w tym notatniku niee da rady ?
     
  5. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Da rade ale lepiej przez abgx bo on również sprawdza czy obraz nie jest popsuty i naprawia niektóre błędy
     
  6. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    abgx360 sam robi plik dvd. Oczywiście jak wybierasz plik do nagrania, dajesz *.dvd, nie *.iso
     
  7. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok dzięki nagrywam już zobaczę czy zadziała jak coś to dam znać
     
  8. redone

    redone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko i wylacznie abgx.... po co sobie glowe zawracac innymi sprawami skoro program robi wszystko za ciebie....
     
  9. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Kup inną płytkę... Najlepiej z innego sklepu. Przy 50% przechodzi na drugą warstwę więc coś może być nie tak z płytkami ja kupiłem 10 i wszystkie tak właśnie zepsute.
     
  10. 666robsik666

    666robsik666 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra zrobiłem przez notatnik i nagrałem na Verbatim'y i...DZIAŁA.Dzięki za pomoc i pozdrawiam !!
     
  11. DawidBoos

    DawidBoos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Hajnówka
    No a jeżeli chcesz nagrywać na tańszych płytach to kup nową nagrywarkę najlepiej Samsunga :)
     
  12. Rekin2000

    Rekin2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Pomocy

    Pomoc Mam pliki .iso i .dvd. Klikam .dvd i nagrywa wystąpił jaiś błąd na końcu ale niby się nagrało ale wkładam do Xboxa wczytuje i nagle pisze Otwórz napęd POMOCY
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  14. Joiny

    Joiny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TM
    Skoro wyskoczył błąd na końcu nagrywania to jak mogło się dobrze nagrać?
     
  15. Rekin2000

    Rekin2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a co mam zrobić?
     
  16. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Drugi raz wypalić?
     
  17. Rekin2000

    Rekin2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Szkoda płyty.
     
  18. Rekin2000

    Rekin2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak płyty po 5 zł za sztukę.A mój tata powiedział że mam kupić za swoje.
     
  19. Najcok94

    Najcok94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Ja tam niemam problemow wszystkie nagrywam na esperanse - Nagrywarka pionier albo lg jaka mnie tam chetka najdzie - zepsutych plyt- 0
    No chyba ze brat mi przyjdzie do pokoju

    WARNING !!! WARNING !!! WARNING!!! :DD
     
  20. werek

    werek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rekin, ale Ty masz problemy ;-) Jak niby Ci ma ktos tu pomoc jak sie boisz wypalic plyte bo ''tata kazal kupowac za swoje'', kupujesz dobra jakosciowo plyte (ja biore w sklepie platinumy po 5zl bo verbatimy za 10zl to smiech na sali), .dvd w notatniku robi sie 10 sekund, klikasz utworzony .dvd i pokazuje info o plytce, wybierasz predkosc nagrywania taka jaka jest zalecana w info po prawej stronie, nagrywasz i wszystko dziala, ja na jakiejs starej nagrywarce LG i srednich plytkach wszystko z x4 nagrywam i dziala dobrze, jedna plytke tylko zepsulem ale to z winy kompa a nie plyty czy nagrywarki czy obrazu... przez zaden abgx nie przepuszczalem nigdy bo po co, jak ktos wrzuca na neta obraz to czego ma niby bledy miec ?
     
  21. starcu

    starcu Banned

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    SKC
    Jak masz zły plik .dvd to go wywal i przepuść obraz przez abgx to stworzy nowy.
     

Poleć forum