1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dvi hdmi

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tactlessczak27, Kwiecień 25, 2011.

  1. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema
    Mam cienki telewizor z 5 lat ma 32 cale i nie mam w nim wejścia hdmi tylko component i euro no i to dvi
    I teraz takie pytanie
    Czy jak kupie takie coś
    [video]http://sklep.rms.pl/galerie/k/kabel-cyfrowy-hdmi-dvi-d_1657.jpg[/video]
    To będe miał obraz hd ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli jesteś pewien, że w TV faktycznie masz DVI a nie np. VGA. To za pomocą takiego kabla powinieneś być w stanie wyciągnąć maksymalną rozdzielczość. Czy to będzie HD, musisz sprawdzić w specyfikacji swojego odbiornika.
     
  4. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Podlacz componentem obraz będzie niemal identyczny jak w hd

    Sent from my E15i using Tapatalk
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No i bedziesz mial dzwiek bo HDMI -- DVI nie ma dzwieku
     
  6. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Jeszcze zalezy jakie DVI bo jest takie ze przesyla dzwiek natomiast najlepszym rozwiazaniem dla Ciebie bedzie podlaczenie przez component bez kombinowania z dzwiekiem i przejsciowkami
     
  7. tactlessczak27

    tactlessczak27 Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiem wiem że component ale nie mam takiego kabla :) Gates nie dał do konsoli :(
    Dobra kupie tego component mam dosyć tego obrazu Euro <facepalm> na pegazusie lepsza grafika
     
Wczytywanie...

Poleć forum