1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DVI-konsola VGA-PC czy można tak zrobic.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ugasso, Grudzień 23, 2009.

  1. Ugasso

    Ugasso Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    StG
    Witam. Mam monitor LG W2254TQ i mam na nim wejścia DVI i VGA. Monitor podłączyłem z komputerem kablem VGA, a konsolę DVI-HDMI. I chciałbym zrobić tak, że jak komputer jest włączony to przesyła obraz na VGA, a jak konsola jest włączona to na DVI. Lecz u mnie na monitorze jak są 2 kable naraz podłączone to wcale nie ma obrazu. Dopiero jak jakiś odłączę to obraz się pojawia. Czy jest jakaś możliwość, aby działało tak jak pisałem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a nie masz przelacznika na monitorze?
     
  4. Ohara

    Ohara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raczej nie tak samo miałem jak podpinałem konsole do monitora
     
  5. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli masz straszy monitor i nie masz przełącznika to nie zadziała, bo to jest albo-albo, a prawdopodobnie masz stary bo wszystkie lcd mają elektroniczny wybór wejścia.
     
  6. Ugasso

    Ugasso Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    StG
    Ten monitor został kupiony 13.10.09 i jest nowy.
    http://www.agito.pl/monitory-lcd/lg-22-lcd-w2254tq-pf.0.345255.html
    Macie specyfikacje. I nigdzie nie widzę takiego przełącznika.

    Edit:// Przepraszam za tyle zachodu. Wystarczyło zajrzeć do istrukcji i wyczytałem, że na panelu dotykowym trzeba kliknąć przycisk SOURCE. Zaraz podziękuję wszystkim. Pozdrawiam.
     

Poleć forum