1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DVI-konsola VGA-PC czy można tak zrobic.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ugasso, Grudzień 23, 2009.

  1. Ugasso

    Ugasso Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    StG
    Witam. Mam monitor LG W2254TQ i mam na nim wejścia DVI i VGA. Monitor podłączyłem z komputerem kablem VGA, a konsolę DVI-HDMI. I chciałbym zrobić tak, że jak komputer jest włączony to przesyła obraz na VGA, a jak konsola jest włączona to na DVI. Lecz u mnie na monitorze jak są 2 kable naraz podłączone to wcale nie ma obrazu. Dopiero jak jakiś odłączę to obraz się pojawia. Czy jest jakaś możliwość, aby działało tak jak pisałem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a nie masz przelacznika na monitorze?
     
  4. Ohara

    Ohara Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    raczej nie tak samo miałem jak podpinałem konsole do monitora
     
  5. neoandrew

    neoandrew XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    375
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli masz straszy monitor i nie masz przełącznika to nie zadziała, bo to jest albo-albo, a prawdopodobnie masz stary bo wszystkie lcd mają elektroniczny wybór wejścia.
     
  6. Ugasso

    Ugasso Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    StG
    Ten monitor został kupiony 13.10.09 i jest nowy.
    http://www.agito.pl/monitory-lcd/lg-22-lcd-w2254tq-pf.0.345255.html
    Macie specyfikacje. I nigdzie nie widzę takiego przełącznika.

    Edit:// Przepraszam za tyle zachodu. Wystarczyło zajrzeć do istrukcji i wyczytałem, że na panelu dotykowym trzeba kliknąć przycisk SOURCE. Zaraz podziękuję wszystkim. Pozdrawiam.
     

Poleć forum