1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dvi/vga

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez arek997, Czerwiec 29, 2011.

  1. arek997

    arek997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy żeby podłączyć xbox'a 360'siątke przez VGA/DVI to monitor musi mieć HDCP ???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie musi ale brak HDCP spowoduje brak mozliwosci ogladania filmow dvd no i zalezy co jak podlaczysz, gdy od konsoli wyjdzie vga to hdcp nie dziala i flmy dvd mozna ogladac
     
  4. arek997

    arek997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jak podłącze kablem dvi-hdmi a monitor nie ma hdcp to moge grać ale nie moge oglądać filmów ? Mój monitor ma rozdzielszość 1680x1050 to co mam wybrać 720p , 1080p czy 1680x1050.
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Filmow dvd, ustawiasz rozdzielczość natywna monitora
     
  6. arek997

    arek997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A żeby załączyć xbox'a slim i zrobić profil to trzeba neta. ??
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie
     
  8. arek997

    arek997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Kazdy obraz majacy w pionie 720 linii lub wiecej to jest obraz HD, jako ze twoj ma 1050 to jest to obraz HD, tak bedzie glos stereo
     
  10. arek997

    arek997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziękuje za pomoc , można zamknąć.
     

Poleć forum