1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwa małe pytania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alex___17, Czerwiec 17, 2011.

  1. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Czy na LT 1.9 działają WSZYSTKIE gry?
    2. Jeśli nagrywarka ustawi mi sama prędkość nagrywania np. na 6x albo 8x to co trzeba zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Tak.
    2. Jak juz zacznie nagrywac to nic nie zrobisz.

    Ps. Nieprawidlowa nazwa tematu. Zapoznaj sie z regulaminem.
     
  4. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    Ale przed nagrywaniem jak w tym miejscu wybierze 6x albo 8x i nie da się zmienić to co zrobić? Trzeba kupić inną nagrywarkę?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mozesz nagrywac na x6 nawet. Nic sie nie stanie.
     
  6. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A na forum pisze, że najlepiej nagrywać 2,4x oraz 4x bo szybciej nagrana płyta nie działa na X360.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3149
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz kiepska nagrywarke i kiepska plyte to tak.
     
  8. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Może najpierw zacznij od zmiany płyt na lepsze, a nie od razu nagrywarki. Jak wkładasz płytę do nagrywarki i w imgburn wybierasz nagraj obraz na płytę, to tam masz napisane supported speed - nie wiem tylko, czy jest ona zależna od nagrywarki, czy od płyt. Ja nagrywam verbatimy i minimalna prędkość jaką mogę wybrać, to 4x.
     
  10. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A nie wiecie czy na verbatimach 8x jest dostępna prędkość 4x lub 2,4x?
     
  11. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na verbach jest dostępna każda prędkość. A prędkość nagrywania ustala producent w firmware napędu.

    ten pionek będzie dobry, sam fakt to już chyba jest z czasów kiedy pod nazwą pioneer sprzedawane były oemy liteon. Na 100%, 219-nastka to już oem liteona.

    sprawdź jeszcze liteon ihas 124-19 i optiarc AD-7260S.
     

Wczytywanie...

Poleć forum