1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwa małe pytania

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alex___17, Czerwiec 17, 2011.

  1. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Czy na LT 1.9 działają WSZYSTKIE gry?
    2. Jeśli nagrywarka ustawi mi sama prędkość nagrywania np. na 6x albo 8x to co trzeba zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Tak.
    2. Jak juz zacznie nagrywac to nic nie zrobisz.

    Ps. Nieprawidlowa nazwa tematu. Zapoznaj sie z regulaminem.
     
  4. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6

    Ale przed nagrywaniem jak w tym miejscu wybierze 6x albo 8x i nie da się zmienić to co zrobić? Trzeba kupić inną nagrywarkę?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mozesz nagrywac na x6 nawet. Nic sie nie stanie.
     
  6. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A na forum pisze, że najlepiej nagrywać 2,4x oraz 4x bo szybciej nagrana płyta nie działa na X360.
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz kiepska nagrywarke i kiepska plyte to tak.
     
  8. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Może najpierw zacznij od zmiany płyt na lepsze, a nie od razu nagrywarki. Jak wkładasz płytę do nagrywarki i w imgburn wybierasz nagraj obraz na płytę, to tam masz napisane supported speed - nie wiem tylko, czy jest ona zależna od nagrywarki, czy od płyt. Ja nagrywam verbatimy i minimalna prędkość jaką mogę wybrać, to 4x.
     
  10. alex___17

    alex___17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A nie wiecie czy na verbatimach 8x jest dostępna prędkość 4x lub 2,4x?
     
  11. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    na verbach jest dostępna każda prędkość. A prędkość nagrywania ustala producent w firmware napędu.

    ten pionek będzie dobry, sam fakt to już chyba jest z czasów kiedy pod nazwą pioneer sprzedawane były oemy liteon. Na 100%, 219-nastka to już oem liteona.

    sprawdź jeszcze liteon ihas 124-19 i optiarc AD-7260S.
     
Wczytywanie...

Poleć forum