1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwa MOŻE DURNE pytania

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pooorebl, Listopad 8, 2009.

  1. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1. Czemu jak uruchamiam abgx'a to mi uruchamia się w dużym oknie nie zależnie od tego czy zaznacze "Maximize it" czy nie.

    2. Jak otwieram "360WavesPatcher" i chce ściągnąć załóżmy pliki do wave 2 to mi wyskakuje cos takiego [​IMG] (zawsze tak się dzieje)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawelino223

    pawelino223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gdzieś w Dolnym Ślasku
    1.nie wiem dlaczego
    2.To znaczy że trzeba plik ściągnąć jeszcze raz bo jest uszkodzony (w dokładnym tłumaczeniu;))
     
  4. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No tak, tylko, że ilekroć bym nie ściągał to to samo
     
  5. $o$

    $o$ Banned

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Capital
    1. Też tak miałem... po prostu to olej po jakimś czasie przejdzie albo przeinstaluj abgx (mi pomogło)
     
  6. haipehaope93

    haipehaope93 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.najlepiej przeinstalwoac tez tak mialem blokuje ci cos jakas zapora posprawdzaj je
    2.sciagnales uszkodzony plik sciagnij od poczatku z innych linow albo uszkodzone party jescze raz
     
  7. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @up
    ale zawsze sie robi to samo jak ściągam
     
Wczytywanie...

Poleć forum