1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwa pytania odnośnie TitleUpdate

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Janiuszko, Lipiec 12, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Janiuszko

    Janiuszko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Wczoraj odkryłem TU w xbox'ie . i mam takie oto pytania: czy jeśli do gry jest więcej aktualizacji (np. Do Dark Souls II wyświetla mi się ich 5) to jest sens ściągać wszystkie pokolei czy wystarczy najnowsza wersja? I drugie pytanie czy przez aktualizację mogę stracić save'y w grze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Najlepiej wszystkie
    Nie stracisz save'ów :)

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
  4. Janiuszko

    Janiuszko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Dzięki. A po ściągnięciu aktualizacji muszę sobie zaznaczyć któraś to czy inne maja jakiś wpływ na grę jeśli nie są zaznaczone (mge wybrać tylko jedna) i czy obowiązuje reguła nowsza=lepsza aktualizacjia (zaznaczać zawsze najnowsza)?
     
  5. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    880
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Możesz zaznaczyć tylko jedną np w diablo 3 jak uruchomisz gre np na tu3 tp gra nie odpali Ci się już na niższym tu
     
  6. Janiuszko

    Janiuszko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    To po co ściągać wszystkie?
     
  7. horse

    horse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Nie trzeba ściągać wszystkich, wystarczy jedne TU-to z najwyższą cyfrą. Jest najnowsze i zawiera w sobie poprzednie TU.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Janiuszko

    Janiuszko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Ok dziękuję :)
     
  9. Boniunio1988

    Boniunio1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam. Nie chcę tworzyc nowego tematu więc piszę tu chodzi mi tylko o to jak mogę sprawdzic media ID orginalnej gry FIFA 14 na laptopie?
    zgóry dzięki za odpowiedz
     
  10. Janiuszko

    Janiuszko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódź
    Jeśli masz plik iso to wrzuć go do iso2god
     
  11. Boniunio1988

    Boniunio1988 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No nie mam pliku iso to czy mogę jakoś z płyty sprawdzic?
     
  12. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Niestety nie. Do odczyty oryginalnej gry potrzebujesz napęd z firmwarem 0800, ale pewnie Tobie to nic nie mówi.

    Temat dotyczy TitleUpdate a nie MediaID.

    Koniec offtopu.
    Sprawa rozwiązana, zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum