1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwa pytania..

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez blax16, Sierpień 2, 2010.

  1. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam do was dwa pytania, możliwe, że są na forum lub google, ale nie mam pojęcia jak to wpisać w wyszukiwarkę:
    - Czy istnieje możliwość instalacji gier pirackich na dysku hdd tak, by tylko doczytywało z płyty (przeróbka iXtreme LT)
    - I jak nagrać grę na xboxa1 tak by działała na xbox360 i zwykła dvd czy również DL?

    Sorry, za tak jak dla niektórych banalne do znalezienia pytania, możliwe, że za mało się starałem..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Możesz z przeróbką instalować gry na HDD jednak i tak musisz mieć płyte w napędzie. By grać z dysku wymagany jest JTAG. Co do drugiego to nie nagrywałem nic oprócz dem na x360 dlatego nie mam pojęcia.
     
  4. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    ad1 tak, gry normalnie instalują się na dysk, a płyte musisz mieć tylko do odpalania
    ad2 trzeba nagrywać niestety na DL
     
  5. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niestety za każdym razem jak chcę zainstalować grę wyskakuje komunikat, że płyta zabrudzona nie można zainstalować. Przy każdej tak jest, w niektórych przy 50%. a w niektórych przy 1%, różnie.
     
  6. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    no to już normalnie albo masz pecha i masz brudne, porysowane lub źle nagrane płyty, albo brudny laser :) (poprostu nie może ich odczytać i to jest jedyny powód Twojego problemu)
    napewno instaluje się normalnie bez żadnych problemów, a potem płyta tylko do odpalania - spróbuj z jakimś oryginałem to zobaczysz :)
     
  7. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oryginały instaluje mi poprawnie, chodzi mi o instalacje kopii zapasowych.
     
  8. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    no to z kopiami jak pisałem jest dokładnie tak samo jak z oryginałami na 100% , poprostu płyty muszą być "skopane"
     
  9. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale wszystkie? Nagrywam gry ImgBurn, tak jak w poradnikach na prędkości x4, Płyty VERBATIM DVD+R DL, dlatego dziwi mnie to trochę.
     
  10. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Może słaba jakość nośników. Jaka marka? Ja kiedyś nie mogłem skopiować gier od kumpla, większość na Omegach, wsadziłem Verbatima poszedł od razu.

    @UP uprzedziłeś mnie ;]

    PS. Spróbuj nagrać prędkością x2,4
     
  11. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Wszystkie, nie ważne czy kopia czy oryginał, wszystkie normalnie się instalują.. (ja tam nagrywam cloneCD 2,4x też na Verbatimkach i problem mi się raz na 10 płyt zdarza) masz poprostu pecha :) - spróbuj wolniej nagrywać
     
  12. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. blax16

    blax16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    POMOGŁO!! ZAJE*IŚCIE....myslalem, ze nie potrzebnie kupowałem elite.
     
  14. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Obojętnie jakiego byś użył nośnika zawsze nagrywaj z prędkością 2,4.Może i dłuższy czas,ale 100 % pewności.
    Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum