1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwa pytanka od "świeżaka" w tych sprawach.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JaZz, Grudzień 6, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Proszę na mnie nie krzyczeć;)
    Nie wiem czy mam modem czy router:D
    To się nazywa CISCO EPC3925.
    Mogę podłączyć do tego 4 rzeczy kablem i ma to WiFi.
    Czy połączę się dzięki "temu czemuś" z xlink?
    Czy jest ryzyko bana jak połącze się z xbl po graniu poprzez xlink?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie ma ryzyka podlaczając sie pod xlink. Posiadasz router dzieki niemu polaczysz sie z xilink

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Akir, weź ogarnij tego posta bo nie da się zrozumieć.

    Masz router .

    Post wysłany przy użyciu Tapatalk Pro korzystając z xperia x10 i .
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Jeszcze jedno...
    Przy rejestracji na stronie jest takie coś. Co to jest? Zaznaczyłem 32:p

    [​IMG]
     
  6. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    tu podajesz jakie twoje łącze posiada upload (prędkość wysyłania danych)
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    OK, wszystko ogarnięte, podłączone itd.
    No ale wystąpił inny problem.
    Jedyne w co chcę grać i ludzie grają na xlink to MW3.
    Chciałem się połączyć z jedną osobą z naszego forum i wyskoczył błąd coś tam o wersji......... 1.0.
    Z tego co się dowiedziałem to dlatego że mam wrzucony title update żebym mógł w ogóle odpalić MW3 (cicha aktualka:D).
    Próbowałem się połączyć z innymi i poprostu: "enable to connect to host".
    Co może być nie tak?
    Coś tam czytałem na ten temat tu....
    http://xboxforum.pl/xlink-kai-f174/xlink-kai-problem-110840.html
    ...ale nie skumałem o co chodzi panu z0nk31.
    ...a i czy jak mam wrzucony TU to już mogę zapomnieć o grze przez xlink bo każdy ma wersję podstawową bez update'ów?

    P.S [​IMG]
     
  8. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk

    Ludzie na xlinku grają bez TU, jeżeli masz TU to możesz je wywalić :)
    a jeżeli masz problem z połączeniem się z hostem = możesz mieć ping za wysoki w stosunku do osoby hostującej.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum