1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwa sliny przez WiFi?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez paluch69, Grudzień 9, 2011.

  1. paluch69

    paluch69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy da się połączyć dwa slimy przez WiFi by sobie razem pograć, czy musi być kabel?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Ale, że o co chodzi? Bo pytanie jakieś dziwaczne. Co chcesz osiągnąć poprzez "połączenie" konsol?
     
  4. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Spróbuj za pomocą połączenia typu AD-HOC choc nie sprawdzałem tej metody
     
  5. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a ile urzadzen mozesz podlaczyc przez wifi ? Sam sobie mozesz odpoeiwdziec na to pytanie..
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Yyy ale o co chodzi ?
     
  7. paluch69

    paluch69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlaczego połączyć? No przecież żeby pograć na dwóch pełnych ekranach w CO.
    Ile urządzeń można połączyć do hosta - 255. Tylko czy przy połączeniu dwóch slimów jeden sam przejmie funkcję hosta, czy boxy mogą być tylko klientami routera?
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Przy połączeniu ad-hoc nie ma routera, polaczenie typu AD-HOC umozliwia polaczenie wielu urzadzen ale nie koniecznie tak moze byc w przypadku konsoli, nie wiadomo tez czy mozna grac wspolnie za pomoca tego polaczenia, sprawdz to sie przekonasz
     
Wczytywanie...

Poleć forum