1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwa Xboxy360, a jeden klucz na jedną grę.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MateuszLubin, Styczeń 29, 2013.

  1. MateuszLubin

    MateuszLubin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam

    Mam Xboxa 360 i moja dziewczyna też takiego posiada.
    Tylko że ona przy zakupie xboxa dostała kartkę z kodem dzięki której ściągnęła na swojego xboxa Wiedźmina 2.

    Ostatnio stworzyła swój profil na moim xboxie i mogliśmy ściągnąć po przez ,,Pobierz ponownie" na mojego xboxa grę Wiedźmin 2 nie używając już tego kodu który dostała.

    Jeszcze co prawda nie uruchamialiśmy tej gry na moim xboxie będąc na jej koncie ale myślę że to nie był by problem, mnie natomiast zastanawia czy jak wejdę na swoje konto na moi xboxie (na którym również ukazuje się ściągnięta gra) czy będę mógł bezpiecznie grać w nią (o ile wogule odpali) i nic nie wyłapie?

    Z góry dziękuje za odpowiedź
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    jezeli nie przeniesliscie licencji z jej konta na twoja konsole to na twoim profilu nie odpali
     
  4. MateuszLubin

    MateuszLubin Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Aha, ale jak przeniesiemy licencje to na moim odpali, ale w tedy na jej już nie odpali?

    A i tak z ciekawości jak można przenieść tą licencję?
     
Wczytywanie...

Poleć forum