1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwie konsole i System Link

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dzefii92, Grudzień 18, 2010.

  1. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    Witam posiadam 2 konsole i chciałbym pograć przez system link...
    możliwości podpięcia internetu:
    1konsola. router---->>xbox360
    2konsola. laptop---->>xbox360
    w jaki sposób mam je podłączyć aby można bylo pograć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    I co w związku z tym? Bo chyba zapomniałeś zadać pytanie.
     
  4. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem, co ten "artykuł" ma wnieść.

    Raport.
     
  5. kretufka

    kretufka Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Brzesko -okolice
    najprosciej samym kablem sieciowym RJ-45
     
  6. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    a nie da sie jakos zrobic sieci tak zebym nie musial ciągnąc kabla?bo 2 konsole mam w innym pokoju
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Obie konsole podłącz do routera
     
  8. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    wlasnie w tym problem ze mam dostep do routera tylko jedna konsola a druga moge podlaczyc jakos z laptopa internet??
     
  9. Tauosu

    Tauosu Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    W lapku mozesz most zrobic i to co bedzie do lapka bedzie szlo na konsole, wtedy ustawiasz w routerze ip na sztywno, w lapku na sztywno i w xboaksach na sztywno... powinno w teorii dzialac
     
Wczytywanie...

Poleć forum