1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwie konsole w jedna

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez karolthc, Maj 7, 2014.

  1. karolthc

    karolthc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam 2 konsole 1 biala xenon z przerobka bez hd nie wiem jaka mam tylko na to jedna gre tomb raider :) . Druga konsola to falcon bez przerobki ale w hd z dyskiem 120gb czarna . Moje pytanie czy da sie jakos zrobic zeby z tych konsol dzialala jedna z przerobka i z hd jak to uczynic zmienialem napedy lecz nic nie pomoglo .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dać do serwisu zrobić w tym falconie LT+3.0 inaczej się nie uda nie poskładasz to nie puzzle.
     
  4. karolthc

    karolthc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    samemu dam rade zrobicLT+3.0?
     
  5. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. karolthc

    karolthc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a dam rade podpiac pod laptopa ?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2720
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    A masz gdzieś sata na wierzchu i kontroler VIA przy okazji ? Nie, nie masz.
     
  8. karolthc

    karolthc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nic nie mam takiego to juz wszystko wiem ze mi sie nie uda:(
     
Wczytywanie...

Poleć forum