1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwie misje do AC Brotherhood

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Sevcio, Sierpień 17, 2011.

  1. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Witam. W tym tygodniu zakupiłem AC Brotherhood :D Na pudełku jest informacja: EDYCJA SPECJALNA Zwiera 2 dodatkowe misje - Rynek Trajana - Akwedukty.
    W pudełku natomiast znajduje się karta ze zdrapką. Jest na niej napisane, żebym go wpisał w sekcji dodatkowej, wybierając Exclusive Content. Niestety, nie wiem gdzie to tam wpisać, nigdzie nie ma nic z zawartością dodatkową (otwiera mi się tylko menu z acb live do pobrania za msp). Mam xbox live, niestety w wersji Silver :D
    Jak mogę wykorzystać ten kod?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Wpisz go normalnie jak kod do golda czy msp.
    Z tego co mi wiadomo to wszystkie gry mogą wymieniać tam swoje kody ( poza grami od BioWare )
     
  4. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Tak, tylko gdzie dokładnie go wpisać? Nic takiego się nie wyświetla, gdzie mógłbym to wrzucić.
     
  5. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie szukaj na xbl tylko w konsoli. Tam gdzie wpisujesz kod na golda czy msp. Wciskasz xbox guide, dajesz w lewo na zakładkę rynek ( tak to się zwie bodajże) i tam będziesz miał opcję wymień kod
     
  6. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Niestety, nie mogę podczas wpisywania wybierać "-". Kod do tego assassyna, jest 23 cyfrowy, nie 25. A podczas wpisywania xbox samodzielnie po 5 znakach wybiera "-". ;/
     
  7. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. IMSNET

    IMSNET Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nowy Dwór Mazowiecki
    Witam
    Mam ten sam problem i niestety wpisywanie kodu tak jak leci niestety nie działa. Czy może ktoś rozwiązał ten problem??
     
Wczytywanie...

Poleć forum