1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwie Opcje kupna ! POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dragon124, Styczeń 27, 2010.

  1. Dragon124

    Dragon124 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mogę kupić tego http://www.allegro.pl/item900141266_xbox_360_elite_falcon_dysk_120_gb_gratisy.html Xboxa Elite + gratis gry do wyboru i dysk 120GB tylko na kabel ? To chyba nie oryginalny ? (800zł w cenie przesyłka kurierem) Konsola wg daty zamieszczonej z tylu posiada gwarancje:
    2 lata na konsole do wrzesnia 2010
    3 lata na RROD oraz bład E 74 do wrzesnia 2011
    Lub Arcade NOWY FABRYCZNIE XBOX 360 ARCADE-JASPER-PROMOCJA!!! (895164578) - Aukcje internetowe Allegro
    Nówka (odbiore osobiście) ++ do tego muszę dokupić dysk 20GB czy 120GB ? Dysk 120 GB do XBOX 360 NISKA CENA 120GB EXPRESS (893583892) - Aukcje internetowe Allegro
    ++ przerobienie jakieś 50zł.
    Więc w pierwszej opcji za używanego płacę 800zł ale Elite tak jak to wygląda ,
    W drugiej nówka Arcade 850zł. I co później będę mógł łatwiej i drożej sprzedać :p
    I sam nie wiem co wybrać :( Pomocy !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Ja bym wziął arcade jaspera +dysk 120 GB ;P lepiej 100zł dołożyć a miec nówkę w nowszej technologii ;]
     
  4. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak Arcade to do dysku jeszcze taśmę SATA dolicz.
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kup nowego , zawsze masz pełną gwarancję i możesz pograć na xbl
     
  6. Dragon124

    Dragon124 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Świetnie to jeszcze kabelek :p 40zł czyli cena wyszła 890zł.
    PS: Dysk podłączony kabelkiem leży na konsoli ? Czy gdzie bo się nie orientuje.
    PS: Jaki napęd jest w Xboxach z DATA PRODUKCJI: WRZESIEN , PAZDZIERNIK 2009 ??
     
  7. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Liteon v3 Chyba a raczej napewno tak mi się zdaje
     
  8. Dragon124

    Dragon124 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyli jak sobie przerobie , to nie będę mógł wrócić z powrotem na orginalny klucz ?
     
  9. jendkerss

    jendkerss Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legionowo
    będziesz mógł wrócić do oryginalnego fw. ale po co? Microsoft już nie jest taki głupi i nie sprawdza tylko po tym jakie jest firmware w napędzie. ale również po dacie wgrania firmware. więc jeśli będziesz miał napęd w konsoli załóżmy z września 2009 to firmware w napędzie będzie też z września... Ty go przerobisz później wrócisz do oryginału i niestety to już nie będzie wrzesień 2009. wg mnie lepiej kupić nówke... tylko nie wiem po co przerabiać...
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Bierz nowego Xbox 360 Arcade a nie pożałujesz :)
     
  11. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja bym trochę dołożył i kupił elite. Wszystko w oryginale a ceny niewiele droższe.
     
  12. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ja też kupiłem Arcade za podobną cenę i jestem zadowolony, dokupisz dysk 120gb i jest ok. Nowszy model z pełną gwarancją, tego bym wybrał.
     
  13. ramzess

    ramzess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeczpospolita
    bierz nowego jaspera, pelna gwara, live itd, nie wiadomo co kto robil z uzywanym sprzetem ani czemu sprzedaje.
    W tym arcade bedziesz mial naped Liteon V3, za przerobienie tego cholerstawa biora ponad 100zl, toto ma FW 93, sprawdz ceny na allegro
    Po drugie w Liteonach nie da sie wrocic do oryginalnego FW!!!!!
     
  14. Dragon124

    Dragon124 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzwoniłem do gościa co przerabia z Wrocławia i pytałem czy w napędach Liteon V2 i V3 po przerobieniu można wrócić do orginalnego klucza w przypadku np. wysyłania na gwarancje. Powiedział że nie ma problemu i da się :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum