1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwie płytki już są do nieczego ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jancol, Grudzień 26, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. jancol

    jancol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A więc zepsułem już dwie płytki i nie mam pojęcia w czym może leżeć problem. Nagrywarka to LG GH22LS30, sprawdzona w Nero Infotool. Płytki to Verbatimy a grę jaką chcę nagrać to Assasins Creed 2 PAL PL.

    Proszę loga:

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Cięzko poszukać ? Takich tematów jest już z kilkanaście . A co do pytania to spróbuj zaktualizować oprogramowanie nagrywarki , nagraj za pomocą clonecd .
     
  4. jancol

    jancol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK dzięki CloneCD załatwił sprawę.
     
  5. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Pamiętaj jeszcze , że podczas nagrywania gry na X360 dobrze jest nic nie robić na kompie ( np. przeglądać internet czy odczytywać pocztę a nawet pisać na GG ) bo to też może powodować błędy zapisu . Oczywiście są to bardzo rzadkie przypadki ale po co tracić płytę i czas .
     
  6. Damoo94

    Damoo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    korzystając z okazji dołączę się do tematu z podobnym problemem nagrałem grę na płytkę verbatim dvd + R DL .Grę "Assasins Creed 2 PAL PL" tylko mój xbox czyta tą grę jako film co może być powodem ?:confused:
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jaki masz ixtreme ? Jeśli 1.6 to musisz używać do gier z wave 4 ( tak jak do "AC 2" ) płyty z activate.iso lub paczować grę do wave 3 . Jeśli inny ixtreme np 1.51 to też paczujesz do wave 3 ( ale jeśli masz napęd hitachi i 1.51 to tylko nagrywasz i będzie działać ) . No i dobrze mieć najnowsze aktualizacje konsoli zrobione z pendriva lub płyty cd .
     
  8. Damoo94

    Damoo94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    posiadam ixtreme 1.6. konosla była kupiona niedawno wiec chyba posiada aktualizacje (data produkcji 2009-11-07). a co do tego wave 4 nada se ten sposób? X360 - uruchamianie kopii gier z wave 4 • programosy.pl
    pozdrawiam.
     
  9. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Tak , najlepiej jest nagrać activate.iso . Oczywiście na DVD+R DL i dla takiego napędu jaki mamy w konsoli ( np. liteon ) . Co do uruchamiani to ja robiłem to nieco inaczej : wkładałem płyte z activate.iso i czekałem chwilę , następnie wyciągałem ją ( wduszałem przycisk "eject" w konsoli ) i wkładałem płytę z grę po kilku chwilach jak konsola rozpozna grę wduszasz A i grasz . A tu masz lepszy opis jak nagrać activate.iso:

    http://xboxforum.pl/poradniki-f31/activate-iso-jak-dziala-26979.html
     
  10. Neqiu

    Neqiu Banned

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    UK
    najlepiej active.iso
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum