1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dwupłytowy Battlefield 3 na konsoli Xbox 360

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Altres, Wrzesień 14, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy

    [​IMG]


    źródło Dwupłytowy Battlefield 3 na konsoli Xbox 360 | Wiadomość 2011-09-14 08:44:23 | GRY-OnLine
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Compton

    Compton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    Był gdzieś już taki news ;p no ale to jest potwierdzenie i odpowiedź na moje pytanie :D związane z żąglerka płyt
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pewnie podzielą płyty mutli i na single plus XGD3:(
     
  5. Makavel

    Makavel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    443
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Drawsko Pomorskie
    Mi to nie przeszkadza :)
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Tak ale to były nie oficjalne domysły a teraz EA potwierdziło te doniesienia.
     
  7. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
  8. FNW

    FNW Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    I bardzo dobrze - dzięki temu nic nie okroją - a zgrać na dysk grę, żaden problem - i tak zdecydowana większość z nas ma wersję konsoli z dyskiem twardym powyżej 20GB. Nawet dla osób bez HDD zmiana płyty to jakiś wielki problem nie jest - ja pamiętam czasy gier na 20 dyskietkach 1,44 - przychodziło się do domu i któraś zawsze nie działała ;)
     
  9. skonio

    skonio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Aleksandrów Ł.
    Ja pamietam jak miałem Atari i gry na kasetach magnetofonowych,gdzie gra ładowała się 2 godz. :D więc nie mówcie mi,że 2 plyty to duzo
     
  10. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Jak dla mnie to tylko plus. Można przejść singla i opylić grę, a płytkę z multi sobie zostawić :)
     
  11. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Można też nie ściągać singla tylko samo multi. Plus dla DICE.
     
  12. Compton

    Compton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2011
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Knurów
    Tak ale mogą wymagać dwóch płyt, tzn. na pewno tak będzie że nawet kiedy zgrasz na hdd to i tak bd musiał włożyć normalnie płytkę jak przy zwykłej weryfikacji.
     
  13. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Dość fajne rozwiązanie dla tych co kupią tylko dla singla lub multi . Zawsze bedzie można płytke jedną sprzedać
     
  14. mrmarko

    mrmarko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Złotów
    mi to nie przeszkadza, na dysk się wrzuci
     
  15. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    272
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Od czego jest HDD :)
     
  16. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    To samo chciałem powiedzieć :D. Nie wszyscy są nastawieni na multi. Niektórzy chcą przejść tylko singla, więc będą mogli go mieć po promocyjnych cenach :D
     
  17. krotock

    krotock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I bardzo dobrze. Ja tu nie widzę problemu a same zalety, bo prawie wszystko zgrywam na dysk, a przy najmniej nie dostaniemy okrojonej produkcji. Jak dla mnie jeśli gra by miała wyglądać lepiej to może byćn nawet na 3 płytach. Dysk 250 GB 2 stówy kosztuje, a to żaden majątek, bo kupi się raz i on sobie jest i jest.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum