1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dymek z LiteOn'a przy flashowaniu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez FICU, Kwiecień 3, 2009.

  1. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    Witam. Mam pytanko. Podczas flashowania napędu LiteOn niechcąco włożyłem odwrotnie wtyczke zasilającą i przez to wydobył się dymek z napędu. Narazie wszystko działa ale czy w przyszłości może coś dziać się z tym napędem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Po takiej akcji najczęściej napęd ląduje w koszu, przyfarciło ci się jak napęd jest sprawny i klucz jest ok.
     
  4. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    Ja już klucz miałem zczytany po kupnie konsoli ale teraz powiedziałem że sam musze sobie przeflaszować bo koleś ze sklepu zaprzeróbke na 1.51 zawołał 100zł. więc widocznie miałem szczęście z tym, że napęd dalej działa. A czy będzie coś się później działo z napędem po takim czymś(chodzi mi o ten dymek)?
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie mam pojęcia ;), raczej powinno być ok.
     
  6. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    A to spoko. Dzięki za pomoc
     
  7. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    ja mam podejrzenie ze moze elektronika pasc szybciej niz ustawa przewiduje. Ale to moje zdanie. Wiec uwarzaj na przebicia i nie maltretuj napedu kijowymi plytami
     
  8. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    Używam tylko Verbatimy, no czasami zdarzy się jakaś gorsza płytka ale instaluje tą gre na dysku.
     
  9. glizda360

    glizda360 Banned

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    New York
    tez tak miałem ale z napędem nic się nie stało czyta kopie
     
Wczytywanie...

Poleć forum