1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk 1 tb w miejsce orginalnego konsola fat

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 2fat4you, Sierpień 5, 2012.

  1. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dysk twardy WD AV-25, 2.5'', 1TB, SATA/300, 5400RP (2514573015) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy tendysk wejdzie w miejsce starego i jak bym go juz kupil to mam sformatowac na fat32 i te dwa foldery games i hdd1 skopiowac na nowy dysk i nic wiecej nie bede musial robic? mam rgh i interesuje mnie dzialanie zeby dzialal pod fsd. w nex mnie nie interesuje jego pojemnosc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    będzie pasował jeśli go włożysz do oryginalnej obudowy, po podłączeniu musisz wgrać na niego to co masz na starym dysku, chyba, że fsd masz w pamięci konsoli lub odpalasz z pendrive.
     
  4. 2fat4you

    2fat4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    przy przenoszeniu danych moge miec orginalny dysk w konsoli a ten 1tb podlaczyc pod kompa i przez FlashFXP przeniesc zawartosc orginalnego dysku na ten nowy? czy moze oba podpiac pod komap i wtedy przeniesc zawartosc jednedo na drugi?
     
  5. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Podstawowe pytanie - masz rgh w konsoli czy oryginalny sprzet ? jezeli masz oryginal to tak łatwo nie bedzie bo tylko odpowiednie dyski współpracują z oryginalną konsolą no i chyba oryginał nie obsługuje dysków 1T
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43

    No napisał że ma rgh

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Bedzie ok tylko wloz do oryginalnej budy

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum