1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 120gb xbox

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez OmnfG, Październik 18, 2009.

  1. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po podpieciu do xboxa dysku 120gb na ktorym nic niema w ustawieniach pamieci pisze ze mam 107gb. Mozliwe zeby system zajmowal 13gb? wczesniej w dysku 20gb mialem dostepne 13gb czyli zajmowal tylko 7. Konsola przerobiona ixtreme1.6, powinno tak byc?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    Tak, tak powinno być każdy tak ma :) masz 107 bo dysk jest podzielony na 3 partycje i te 13 jest niedostępne (zajmuje system, emulator xbox1), pozdrawiam :)
     
  4. waski88

    waski88 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2008
    Posty:
    234
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ja tez tak mam to jest normalne
    tez mam dysk 120GB
     
  5. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to dobrze a z ciekawosci jak poznac normalny dysk od kompa przerobiony na xboxowy tylko wsadzony w obudowe od oryginalu ?
     
  6. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Proste , po zerwanych plombach na obudowie dysku , przedziurawionych jest tak dlatego iż śróbki są pod nimi i żeby rozkręcić obudowę i wymienić dysk trzeba te mini plomby a może lepiej naklejki zniszczyć
    Pozdrawiam ;)
     
  7. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    plomby mozna chyba suszarka odkleic i spowrotem nalozyc wiec niewiem czy to wystarczy ; )
     
  8. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak kupiłeś już podstawowy z emulatorem w sobie i dyski jako nowe orginalne to polecam dla pewności rozkręcić.Nowe prosto z sklepu nie mają emulatora.
     
  9. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale jak już się podepnie do live zrobi się aktualizacja do NXE to emulator będzie.
     
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    dysk od kompa to bedzie na 100% WD BEVS.
    jak masz oryginalny to jakis inny
     
  11. kasa11

    kasa11 Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy ten dysk będzie działał z xboxem ?

    [​IMG]

    proszę o odpowiedz
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bedzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum