1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 160GB

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez saknis, Luty 8, 2010.

  1. saknis

    saknis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprzedam dysk 160GB z kilkugodzinnym przebiegiem. Jest to dysk WD, model 1600B EVS - 60RST0. dysk ma 160GB pojemności i jest spartycjonowany tak, by działać z xboxem 360. W komplecie:

    + dysk WD 160GB
    + tasiemka do podłączenia dysku do konsoli.


    Cena za zestaw to 180zł do negocjacji, ewentualnie wymiana + dopłata.

    Pozdrawiam, jeśli są jakieś pytania to tutaj bądź na saknis@o2.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saknis

    saknis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możliwy odbiór osobisty jak i allegro, należy jednak wtedy doliczyć koszty aukcji.

    Interesuje mnie wymiana m.in. na Fifę10 PL bądź UFC 2009.

    Pozdrawiam.
     
  4. saknis

    saknis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. CwK Bialy

    CwK Bialy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2009
    Posty:
    266
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Interesuje cię:
    1. Gry: Black, Prey, Conflict Denied Ops + NBA 08, Headset + Kasa?
    2. Dysk 20gb - trzeba go postawić na nogi.. jest widzialny w windowsie, ale nie konsoli + kasa + cos z pkt. 1 (albo wszystko)?
    3. Mam też kolekcjonerską edycję filmów na DVD: Najlepsi z najlepszych 4 części... + kasa + cos z pkt. 1, bądź 2... (albo wszystko)?
     
  6. saknis

    saknis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Interesuje mnie tylko gotówka, nie mogę sobie teraz pozwolić niestety na zakup gier ;)
     
  7. saknis

    saknis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zapraszam obserwujących do licytacji! Oczywiście mile widziane też propozycje takie jak w 1 poście ;)
     
  8. tyra96

    tyra96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Błaszki
    Dexter ma 250GB z tasiemką za 200zł
    Nikt ci nie da 180zł
     
  9. saknis

    saknis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dexter już raz oszukał ludzi na forum, chcesz sprawdzić czy znowu to zrobi? Proszę bardzo ;)

    Jeśli tak bardzo chciałeś wypuścić troszkę piany, nie ma problemu, dziękuję za Twą rzetelną informację ;)
     
  10. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
  11. saknis

    saknis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W xboxie oczywiście nie jest to tylko 120GB, ale tak to jest gdy wypowiadają się osoby z odpowiednią wiedzą na ten temat ;)

    Kup sobie 250GB za 150zł w sklepie, a później płacz, że model nie pasuje ;)
     
  12. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
  13. saknis

    saknis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W jakim celu edytujesz te posty? Czyżbyś zorientował się, że jednak nie masz racji? ;)
     
  14. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Poprawiam bledy, jak sie szybko pisze to nieraz powstaja.

    A co do racji to akurat ja mam. Nie widze sensu przeplacac za dysk.
     
  15. marcinhome

    marcinhome Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Saknis, wyjaśnij proszę dokłądnie o co chodzi z tą pojemnością, ja podobnie jak inny kolega przkonany jestem że do X360 wsadzona 160gb dysk bedzie widoczna po przeróbce jako 120 zaledwie, gdyż takiej wielkości oryginalne dyski były, ze 160 się nie spotkałem, i stan mojej wiedzy jest taki że wśród "softów" do przerabiania WD-ków nie było dającego nam 160GB! Ale ja nie twierdzę też, że mam monopol na prawde, więc jak to jest z tym dyskiem?? Wyjaśnij, a może łatwiej Ci będzie sprzedać. A co do jego ceny, to Kolega Saknis może sobie za niego i 500 winszować i nikomu nic do tego, ma takie prawo...
     
  16. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Kogo oszukalem?! oczerniasz mnie jakimis bezpodstawnymi oskarzeniami!! Jak tego nie wyjasnisz to zglaszam to moderacji!!
     
  17. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Czy aby jesteś pewien, że to ten sam Dexter? Radzę Ci się dobrze dowiedzieć zanim zaczniesz szkalować ludzi....
     
  18. saknis

    saknis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To w tym wypadku należy wskazywać dokładny nick sprzedającego, aby nie mylić go z innymi, nie ja pierwszy podałem tutaj ten nick, także nie mam za co przepraszać ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum