1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 1T a xbox 360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez golejuw, Czerwiec 3, 2010.

  1. golejuw

    golejuw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Staszów
    Mam dysk 1T i wiem że Xbox odczytuje tylko dyski w formacie FAT 32 i niestety jak chce go prze konwertować na FAT 32 to wtedy tworzy mi się kilka partycji każda po 196 GB a Xbox nie odczytuje jak na dysku jest więcej niż jedna partycja :(. A więc co mogę zrobić aby prze konwertować ten dysk w całości na FAT 32?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    xbox odczytuje tylko 250 gb dysk i to tylko niektórych firm
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Wszystkich firm, do ilu nie wiem.

    Ogolnie to FAT32 mozesz miec pratycje 1TB.
     
  5. Sniko

    Sniko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    użyj programu Easeus Partition Master i zformatuj dysk przez niego
     
  6. loopez

    loopez V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DC
    albo format32 ja tak zrobilem na swoim
     
  7. golejuw

    golejuw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Staszów
    Dobra spróbuje tym Easeus Partition Master bo na razie formatowałem partition magicem i nim nie mogłem stworzyć większej partycji niż 196 GB
     
  8. paziulek

    paziulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    FreeBOOT 0.031
    sprobuj FAT32Formatter:
    Kod:
    http://www.mediafire.com/?zztdknkfryj
    z tego co wiem 1TB to maximum... przy 1.5TB boot zakonczy sie "skontaktuj sie z biurem obslugi klijenta", tak w moim przypadku...

    powodzenia
     
  9. loopez

    loopez V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DC
    2TB sa widziane przez commandera bez problemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum