1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 1TB do RGH - Pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nitros5, Sierpień 24, 2012.

  1. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    Witam. Chciałbym dokupić przenośny dysk twardy do mojej konsoli przerobionej RGH. Macie tutaj link do aukcji i oceńcie ten dysk. Czy będzie działał pod xboxem itp...
    Z góry dzięki za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. play2001

    play2001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. omega_pl

    omega_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    269
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    PRG
    Bedzie dzialal
     
  5. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    Ja bym brał WD, Seagate były lepsze ale dobre się skończyły. WD ma dłuższa gwarancję.
     
  6. berdysz

    berdysz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chcialem odswiezyc watek Mam slima rgh z dyskiem 500gb, Chce do tego podpiac dodatkowy dysk zewn 500gb przez usb. Myslicie ze operacja sie uda i bede widzial cale 500gb z dysku usb czy tylko te 16gb? Macie pomysl jak powiekszyc pamiec i nie wymieniac istniejacego juz dysku?
     
  7. berdysz

    berdysz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    System uciagnie nawet 2gb przy rgh na jednym dysku
     
  8. berdysz

    berdysz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Blad przy wpisywaniu, oczywiscie ze chodzilo mi o TB - nie odbiegajmy od watku...
     
Wczytywanie...

Poleć forum