1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 1TB ;] pytanie ;]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez acer18, Kwiecień 15, 2011.

  1. acer18

    acer18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chce kupić dysk przenośny Toshiba PX1396E-3T01 zewnętrzny alu 1000GB - Dysk twardy Toshiba w RTV EURO AGD
    I chciałbym się dowiedzieć czy po podłączeniu go do konsoli będę mógł normalnie instalować na niego Gry??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. acer18

    acer18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest jakiś sposób żeby czytało to jako dysk w konsoli czy zostaje mi tylko kupić org.dysk?
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tylko oryginalny lub wd do 250gb i przystosowac go do konsoli bo tylko te czyta xbox
     
  7. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Z tego co wiem 320gb WD tez sie nadaje, wystarczy przerobic go na 250 analogicznie 160gb mozna przerobic na 120 a 80gb na 60
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tak 500gb tez sie nada ale xbox bedzie widzial tylko 250gb
     
  9. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja swój wd1200bevs za 50zł przerobiłem w niecałą minutę hddhackr ale wersja koniecznie co najmniej 1.25 , u mnie na niższych trzeba było reset kompa, później znów od nowa, a tym od razu flas***e w pełni dysk.
     
  10. Gerrard845

    Gerrard845 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    JTag obsługuje większe dyski.
     
Wczytywanie...

Poleć forum