1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 1Tb

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez AlexSenda, Październik 17, 2011.

  1. AlexSenda

    AlexSenda Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    Siema. więc marzy by mi się x z brakiem płytek czyli z wbudowanym dyskiem 1tb. Z tego co wiem max podłączony do xa to 120gb. Tutaj pytanie. Co zrobić ? (jeśli wgl. się da) by osiągnąć tą pojemność ?

    EDIT: ponieważ nie chce zakładać nowego tematu nast pytanie : chyba mam flaga xboxa. było to jak wsadziłem płytke nfsa hot pursuita bez lt 1.9 . A nigdy do neta nie podłączyłem konsoli.
    Jest możliwy jakiś unflag ? Bo pewnie czeka mnie nast. przeróbka na lt 2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mksymalny dysk 320gb, oryginalny lub wd bevs/bevt itd.tak trzeba 2.0

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. kukuman

    kukuman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Czy ktoś próbował więcej niż te 320gb podpinać? Bo ja posiadam dysk Seagate 1TB podłaczyłem do mojego xboxa (jtag) najnowszy dashboard. No i mam na nim 200gb gier i na razie śmiga. Niestety nie mam jak sprawdzić (za mało gier) czy gdy przekroczę te 320gb przestanie mi odczytywać dane.
     
  6. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jtag i 2 Tb max a na 2,5 calach max w x360 320 gb sa i 500gb za 220zl i nawet 1 tb 2,5 ale to juz 450zl
     
  7. adi0715

    adi0715 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam chce kupic dysk ten 320 gb i czy moge na niego gierki wgrywac zeby na plyty nie teracic i laseru nie meczyc mam przerobke 2.0 najnowsza wersje dasbordu i x slimke 4 gb ?? bo slyszalem ze plyta musi byc w srodku a na allegro jet kabel transfer co pozwala na przerzucanie gier z pc na dysk ??
     
  8. kukiz

    kukiz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Widzę żę jesteś całkowicie zielony więc ci odpisze na pytania.

    NIE można i NIGDY nie będzie można grać w gry bez płyty w napędzie gdy ma się normalną przeróbkę.
    Nie możesz kupić jakikolwiek dysk 320, wsadzić go do boxa i będzie działać. Trzeba kupić oryginalny dysk od MS i będzie działać. Albo kupić dysk firmy WD odpowiedniej serii bevs/bevt potem podpiąć go pod PC i przefleshować go aby xbox myślał że to oryginalny dysk od MS.

    Maksymalna wielkość to 320.

    Kolega wyżej wspomniał o jtag. Jtag to specjalna przeróbka konsoli na której można robić te rzeczy o które się pytasz. Czyli podłączyć dysk jaki się chce ja mam np dysk 2TB. grać bez płyty w napędzie i wiele innych. Jtag na można zrobić tylko na tej starej konsoli i mysi spełniać pewne wymogi. Konsole te są drogie często cena na allegro przekracza 1000zł oraz sama przeróbka jest dość trudna. Więc zapomnij.
     
Wczytywanie...

Poleć forum