1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk 2 TB a format do FAT 32

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szwagros, Styczeń 17, 2014.

  1. szwagros

    szwagros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. kupiłem dysk zewn USB @ TB , bo wewn 250 GB już się zapełnił. nie potrafię go sformatowć komputerem do FAT 32. są tylko opcje NTFS i eX FAT. co można zrobić. mam Xboxa z RGH i FSD3. pozdrawiam, Rafał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Użyj programu FAT32Formatter.
     
    1 osoba to lubi.
  4. markis80

    markis80 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ubuntu live cd
     
    1 osoba to lubi.
  5. Pupilek_administracji

    Pupilek_administracji Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2014
    Posty:
    145
    Polubienia:
    290
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Hamburg
    Polecam ten program FATXplorer

    formatuje HDD do FAT32 i konfiguruje dysk tak by xbox360 jak i Dashboard widział go jako Oryginalny HDD


    Bezpośrednie pobieranie

    W razie problemu pobierania pisac PW
     
    1 osoba to lubi.
  6. szwagros

    szwagros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli najpierw formatujesz w kompie, potem przez konsole? ale jak to zrobić, żeby nie widział tylko 32GB, bo mam dysk 2 TB?
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Formatujesz przez program FATXplorer i podobno konsola wykryje całość czyli ten 1 TB.
     
Wczytywanie...

Poleć forum