1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 20 GB a tylkko 13 GB na nim

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez kussiek, Kwiecień 20, 2011.

  1. kussiek

    kussiek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Siemka! Załatwiłem sobie dysk 20 GB ale jest na nim tylko 13 GB, nawet po sformatowaniu, czego to wina?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. myszer

    myszer Banned

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    odejmowana jest pamiec podreczna dla urzadzenia masowego np karta pendrive dysk itp np masz dysk 320gb a w rzeczywistosci masz 300
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    20gb = ok 18,4GB
    i od tego odejmujemy 5gb na pamiec podreczna i cache. i mamy 13,4GB
     
  6. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    Witam!
    Aby nie robić zamieszania postanowiłem zadać pytanie tutaj, otóż, mam xboxa arcade (kupiłem na allegro jakiś czas temu) jest przerobiony jakaś starszą przeróbką nie jestem pewien jaką ale nagrywam gry na wave 2 i chcąc zagrać w Crysis'a 2 zaktualizowałem ją do tego najnowszego dasha co spowodowało jak wiadomo zablokowanie kilku gierek (halo , cod) i zamierzam oczywiście na dniach zaktualizować Flasha do LT+. I moje pytanie brzmi: jeżeli kupie Dysk do konsoli to przez aktualizacje nie będzie problemu ze nie będzie on działać? Bo czytałem ze po banie blokują dysk czy coś takiego. jeżeli taki temat albo pytanie było to przepraszam ale sporo czasu siedziałem i czytałem i nie dowiedziałem się ... może to głupie i banalne ale jedynie znam się na konsoli tyle to jak grę włączyć i pograć ;p z góry dziękuje za odpowiedz ;)

    a i jeszcze jedno. po wgraniu LT+ mam nadzieje ze nie muszę kupować kolejnych stosów płyt i przerabiać obrazów na inne wavy? oraz call of duty mw 2 i halo reach? testowałem(czy jakoś tam) abxem w przeciągu miesiąca / dwóch temu.
     
  7. Shadow1980

    Shadow1980 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2010
    Posty:
    294
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oświęcim
    Po flashu napedu do LT+ nie musisz nic przerabiac odpali ci kazdy Wave, Dysk bedzie chodzil nawet jak Ci zbanuja konsole (o czym narazie nie slychac ewentualne flagi tylko) MS zdjal w aktualizacji z zeszlego roku nie pamietam jaki numerek jej byl blokowanie instalacji gier na dysku.A co do COD to jak zainstalowales najnowszy dash to musisz wypalac go jeszcze raz z patchem
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W temat trafiłeś jak dzik w sosnę. Teraz będziesz musiał nagrać gry z zabezpieczeniem ap2.5 jakie poszukaj sobie, wkrótce natomiast będziesz musiał nagrać każda inną grę. Po update dash
     
  9. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    dziękuje za odpowiedz :) a co z trafianiem w temat to wiem ze nie tu... ;p ale nie widziałem sensu zakładania nowego tematu ;p dziękuje jeszcze raz i pozdrawiam ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum