1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 20 GB ROBSON

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RasQba, Styczeń 12, 2011.

  1. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam!

    Kupiłem sobie dysk 20 GB ze sklpu ROBSON.PL (HARD DRIVE 20GB [MICROSOFT] | Xbox 360 | ROBSON.PL).
    Problem polega na tym ze dysk nie ma tak naprawde 20GB, a jedynie 12,9 GB - tak pokazuje xbox.
    Do tego dysk jest Refurbrished, a nie ma tego zaznaczonego w opisie.
    Wiec w takim wypadku, co powinienem zrobic? A moze to normalne ze pokazuje tylko 12,9 GB?
    Czy dyski Refurb sa odczuwalnie gorsze od oryginalnych?

    Co moge z tym zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    To jest chyba normalne :D sam mam dysk 120gb a pokazuję troszkę mniej
     
  4. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Norma , że pokazuje mniej.
    Refurbrisher oznacza , że dysk jest po naprawie , odnowiony. Powinien trzymać normalnie.
     
  5. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tylko czy on byl odnawiany przez Microsoft? Bo mogla tam byc wsadzona jakas elektronika nieoryginalna, dzialajaca gorzej...
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie wiem czy wiesz ale w srodku sa normalne dyski od laptopow a w nich elektroniki nie wymienisz. Poza stym sa to fujitsu, hitachi, segate a nie jakies no name. I skad wiesz ze refurb?
     
  7. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jest napisane na nalepce...
     
  8. piracik11

    piracik11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też mam 120 gb i pokazuje mniej :)
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    nie wiem..
    ja mam 20 GB i 13.9 GB wolnego, tak jak wszyscy z ta pojemnoscia dysku. Dziwne ze masz nie cale 13 :p
     
  10. piracik11

    piracik11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a może jest tam jakaś gra zainstalowana co ma około 1gb pamięci :)
     
  11. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A na jakim dashu?
     
  12. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Kinect Dashboard 2.0.12416.0 BETA
     
Wczytywanie...

Poleć forum