1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk 20gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seerax, Lipiec 18, 2010.

  1. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    chciałem dowiedziec sie czy takie cos jest oplacalne?
    20 GB 20GB Dysk Xbox 360 20 GB oryginalne (1137025724) - Aukcje internetowe Allegro

    czy mozna znaleźć gdzieś taniej?

    przy okazji chcialem zapytac sie czy to jest wersja jasper http://www.3kropki.pl/p/1/3/0/microsoft_xbox_360_arcade_dysk_20_gb.php ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
  4. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. InTouch

    InTouch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiście że jest opłacalne właśnie potrzebuje dysku, ale nie specjalnie chce mi się go chce szukać. Jeśli znajdziesz hurtowo coś tańszego(Więcej niż 10 zł) to mnie poinformuj :p. Co do Xbox'a to jest to wersja Arcade z dyskiem gratis.

    PS: Powodzenia w szukaniu
     
  6. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sory tam mi chodziło oto czy jest to JASPER a nie arcade :D zle napisalem.

    wie ktos czy jasper?
     
  7. zatobajestbrat

    zatobajestbrat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. czarny321

    czarny321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. Fotel

    Fotel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    branie dysku 20GB jest nie opłacalne bo tak naprawde ma on 13GB!
    minimum to brac to 60GB
     
  11. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    :) a znowu brać 60gb to też nie bardzo opłacalne bo w tej cenie można sobie złożyć samemu wd+obudowa 120 lub 250gb.

    Napisz e-mail i zapytaj o datę produkcji. Jak z 2009 roku to na bank Jaspery.
     
  12. Ronhard

    Ronhard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zapupie
    Odradzam kupować arcade z 20GB HDD ponieważ jak powyżej napisali koledzy zmieszczą się na nim tylko 2 gry lepiej sobie kupić 120GB HDD ja tak mam i nie żałuję :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum