1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 250-500 GB w Xbox-ie ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez sweeterek, Wrzesień 20, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Panowie słyszałem że da się wsadzić w obudowę od dysku z FAT-a,dysk WD SCORPIO 2,5 o różnej pojemności,słyszałem też o poradniku,ale szukałem tu w artykułach i nie znalazłem,w googlach wyskakuje,ale gdy klikam przenosi na stronę główną forum :)
    Da się to jakoś zrobić,zależy mi głównie na tym,żeby do mojej czarnej obudowy wsadzić dysk do 500 GB min 250 GB,ceny na allegro za dyski microsoftu są jeszcze w miare,ale nie ma w kolorze czarnym,a na tym mi zależy.
    Doradźcie coś
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Da sie wsadzic 20,60(80),120,250,320 inne pojemności widziane w konsoli to tylk na rgh

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    A jakis "tutek" jak do podłączyć ? Może być i te 320,napewno wyjdzie taniej niż oryginalna 250-tka xboxowa.
     
  5. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Żeby wsadzić większy niż 320gb musisz mieć rgh inaczej się nie da nawet jakbyś nie wiadomo jak próbował rgh kosztuje gdzieś około 150zł.
     
    1 osoba to lubi.
  6. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    No dobra a jest jakiś poradnik do tego jak zrobić sobie samemu taki dysk metodą chałupniczą ?
     
  7. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Ten dysk o którym piszesz i prawdopodobnie program hdd hackr, który jest do pobrania z forum.

    Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Przecież napisali że musisz zrobić RGH, nie ma czegoś takiego jak dysk zrobiony metodą chałupniczą. Robisz RGH i pakujesz dysk i wszystko tyra..
     
    1 osoba to lubi.
  9. krzysiekao14

    krzysiekao14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    251
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Przecież dysk wd jakoś da się zmodyfikowac do 320gb mu konsola wykryje powyżej nie.

    Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  10. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    No właśnie o tym pisze,nie chodzi mi o RGH,wiem co to jest RGH i do czego służy,chodzi mi o normalny dysk WD wsadzony w obudowe dysku FAT-a.
     
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum