1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 250 GB do ARCADE?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez brt, Listopad 22, 2010.

  1. brt

    brt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Na wstępie przepraszam jeśli dubluje temat ale półgodzinne poszukiwania odpowiedzi nie dały rezultatu więc postanowiłem zaryzykować i założyć temat. Ale do rzeczy.

    Zamierzam kupić dysk do konsoli wersji Arcade i chciałbym aby to było 250 GB. Jednakże gdzieś tam wyczytałem że Arcade obsługuję dyski do 120 GB. Na allegro (bo tam zamierzam kupić) jednak pisze, że dysk pasuje do każdej wersji konsoli w tym do Arcade. A więc jak to w końcu jest? Czy dysk 250 GB (nieoryginalny zapewne 2,5" WD) będzie współpracował z moją konsolą? Dzięki za pomoc i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. moon

    moon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z przestrzeni kosmicznej :D
  4. brt

    brt Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytałem ten tutorial, ale tam nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Dysk który zamierzam kupić jest już przystosowany do konsoli xbox, jest nawet w obudowie. Chodzi mi o to czy jak go podepnę to konsola go zobaczy i czy będzie widzieć tyle ile trzeba (podobno około 230 GB). Może ktoś ma ARCADE i nieoryginalny dysk 250 GB ?
     
  5. KNAR

    KNAR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    404
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Będzie wsio działać.
     
  6. fryc88

    fryc88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2009
    Posty:
    455
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tuchola
    Zawsze będzie mniej niż pojemność napisana na dysku. Po formatowaniu i zrobieniu systemu plików, część miejsca schodzi na to, część zejdzie dodatkowo na dane Xboxa, zostanie ci tak jak napisałeś, ok 230GB. Tylko tyle, nic z tym więcej nie zrobisz, to i tak dużo - kilkadziesiąt gier.
     
Wczytywanie...

Poleć forum