1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 250GB-czy do każdego Xboxa360?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez 3echo, Marzec 13, 2010.

  1. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy dysk tej pojemności pasuje do każdego X-a?Słyszałem opinie,ze nie.Prawda czy fałsz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Oryginalne oraz specjalnie przygotowane pod Xboxa 360 pasują
     
  4. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    ja słyszałem że do każdego począwszy od core po arcade dalej po elit
     
  5. wujekbill

    wujekbill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kruszwica
    Do każdego tak samo dyski pasują.
     
  6. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A po czym można poznać ze dysk jest juz wyjechany?Jak chciałbym kupic dysk uzywany to jak stwierdzić,że jest w dobrym stanie?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    "na oko" tego nie zrobisz. Dysk moze posiadac bad sectory, miec sklonnosci do "znikania" itd. To takim sam dysk jak w laptopach wiec na takie same kryteria sie patrzy ;)
     
  8. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jak to sprawdzić?
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    wszystko wyjdzie dopiero w czasie uzytkowania.
     
  10. 3echo

    3echo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jakie są objawy takie typowe podczas użytkowania?
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    bledy podczas gry, komunikaty o przeczyszczeniu plyty szmatka mimo ze gra jest zainstalowana na dysku.
     
  12. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Mozna tez wyjac dysk i przeskanowac pod PC programem do wykrywania Bad Sector'ow.
     
  13. Zozozl

    Zozozl Banned

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bajki
    Lepiej dozbieraj te kilkanaście złotych i sobie kup nówkę
    i do tego masz 100 % GWARANCJI
     
  14. Szemron

    Szemron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no wlasnie, a jak zanika dysk to mozna to jakos naprawic?
     
  15. Jelonek666

    Jelonek666 Banned

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Takie sprawdzanie " na oko " to możesz tylko posłuchać jak pracuje czy talerze w dysku się jeszcze nadaj i nie klekoczą.
     
  16. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    tak do kazdej wersji x360 pasujje,tylko trzeba go do tego 'przygotować' lub kupic 'przygotowany' ;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum