1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 250GB do xbox WD2500JS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michalleg, Luty 11, 2010.

  1. michalleg

    michalleg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    mam pytanie, jak w temacie czy bedzie pasował dysk WD2500JS do xbox 360 premium? Oczywiście jeśli bym go odpowiednio sformatował.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie , ten dysk ma 3.5 cala to raz, dwa-pasują tylko dyski WD serii BEVS
     
  4. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Od wersji 1.00 HDDHackr oblusgiwanane sa nie tylko BEVS

     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    sktos tam kiedys chyba przerobil tym programem 3,5 cala wiec moze sie uda. sprawdz
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ale dysk można uszkodzić, sprubój to się przekonasz.
     
  7. fortis

    fortis Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to nie bedzie oryginalny ,tylko przerabiany bez obudowy
     
  9. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Za taka kase to sobie 250 gb kupisz i sam przerobisz. Do tego tylko 3 miechy gwarancji.
     
  10. koziolek10

    koziolek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można przerobić tylko nie zmieści Ci się do kieszeni. Najlepiej kup samą taśmę za 20-30 zł i tyle. Powodzenia:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum