1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk 250GB ... juz dziala

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez AleX69, Październik 27, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. AleX69

    AleX69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i stalo sie ...
    microsoft wydal zestaw bundle z limitowanej edycji Modern Warfare 2 elite z dyskiem 250GB
    dysk wedlug zapewnien M$ nie bedzie dostepny osobno ww wielkosci w sklepach

    ale nie ma tego zlego dzieki HDDHACKR mozna juz bawic sie 250GB hddss.bin'em w domu

    HddHacker potwierdza wspolprace z:
    - WD Scorpio Series BEVS/BEAS
    - WD Scorpio Blue Series BEVS/BEVT
    - WD Scorpio Black Series BEKT/BJKT
    - WD VelociRaptor Series

    Kod:
    http://www.mediafire.com/?kyt1qdd3idm 
    smacznego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    a co daje ten HDDHACKR? że co mam dysk np 60GB a w konsoli mi zrobi 250GB?
     
  4. Roberus

    Roberus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 14, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi o to że jak masz przerobiony dysk 250 a działa jak 120 to możesz go przerobić na 250
     
  5. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    ja mam oryginalny dysk 60GB

    Edit;Da się jakoś zrobic jak mam dysk 60GB orginalny,żeby było tak,żeby był 250GB albo 120GB,żeby system go wykrywał z taką pojemnością?
     
  6. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Albo kupujesz dysk 250 wgrywasz i masz dysk 250 gb do xboxa :)
     
  7. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    O matko! Co za głąb? Jak można zrobić z dysku 60Gb 250Gb?!:ban
    Eh a czy z beczki 5l zrobisz beczke 25l? Nie, ehh co się z tego forum robi co za ludzie poprzychodzili. Wszędzie śmietnik, wszędzie głupota...


    Co do tematu... Świetna wiadomość, teraz można instalować kilka gierek na raz i oczywiście mnóstwo miejsca na updaty. News jak najbardziej na +:yeye:
     
  8. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    słuchaj mi nie chodziło o zrobienie realnie dysku z 60GB na 250GB ino systemowo,zresztą nie będę tłumaczył bo i tak nie zrozumiesz.
     
  9. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    no i co się cieszycie?
    przecież M$ od następnego update'a i tak będzie blokował nie oryginalne dyski.
     
  10. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Będzie blokował nieoryginalne KARTY PAMIĘCI nie dyski :p
    Szkoda , że kupiłem 160gb , przydałoby się jeszcze więcej przestrzenie :)
     
  11. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    dobrze,że ja mam dysk oryginalny chociaż,ah;p
     
  12. norberdo

    norberdo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    zGora
    ciekawym zatem o co moze chodzic.. co to mialoby miec niby na celu zeby 60 GB HDD widzial jako 250 GB? Gdybys mial choc troche pojecia o dyskach, wiedzialbys ze to technicznie jest nie mozliwe do wykonania i totalnie pozbawione sensu.. Co do tematu - do PS3 mozna wpakowac dowolny dysk SATA 2,5" od dowolnego producenta, wiec ta wiadomosc jest potencjalnie dobra ;)
     
  13. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    panowie zluzujcie,
    To czy Ms bedzie blokował dyski czy tylko karty pamięci sie okaże po aktualizacji, a nawet jak nie teraz to moze w przyszłości Skoro jest tak chciwy że karty pamięci blokuje to i na dyski pewnie swe macki wyciągnie.
     
  14. darec1

    darec1 Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ja mam ten dysk 250 gb,ale mam wgrany flash 120gb.I teraz moje pytanie : jak go sflas***e na 250gb to strace dane ?
     
  15. Egooo

    Egooo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2008
    Posty:
    293
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wagrowiec
    No właśnie będzie jakiś poradnik ?!?!?!?!
     
  16. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    tak, dlatego zrob backup. Poradnik co do przerobienia dysku jest na forum.
     
  17. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    super sprawa tylko jak to zrobić? załóżmy że mam nowy dysk WD Scorpio Blue Series 250gb BEVS/BEVT to co mam zrobić żeby on działał pod Xem? wgrać hddss.bin czy jak? i czy da radę zrobić jakoś tak żebym mógł wgrać na niego filmy i odpalić na konsoli?
    edit
    znalazłem:D
     
  18. SinRock

    SinRock Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    LDZ
    Co do większych dysków to fajna sprawa, szkoda tylko że trzeba za każdym razem wkładać płytę do napędu... ;) Zapewne dzięki temu z czasem stare 60/120 trochę potanieją. Jednak osobiście bym się wstrzymał z kupnem nie oryginalnego dysku 250 bo M$ miewa ostatnio coraz to głupsze pomysły, także nie zdziwił bym sie gdyby wpadł na to by blokować nie oryginalne dyski....
     
  19. peilo

    peilo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Boże!!! Ty w jakieś cuda wierzysz? a jak ty to sobie wyobrażasz? No chyba że masz "zaczarowany ołówek" :)
     
  20. swistak09

    swistak09 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zatorze
    Ja biedne 20 gb mam i starcza, pełno muzy wgrałem i zawsze do gierek BoBek leci :)
     
  21. seba1415

    seba1415 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2008
    Posty:
    479
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    No właśnie, koleś raczej sam nie wie co pisze. A zrozumieją go tylko Ci :confused::confused: co on.:)

    Dysk większy to super sprawa BEVS'y dużo tańsze są od oryginalnych, ale jeśli Mr. M$ zrobi fiku-miku ala ,,dysk nie działa,, to nie dobrze.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum