1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk 250gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez GonzoPL, Styczeń 6, 2011.

  1. GonzoPL

    GonzoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    posiadam konsole z dyskiem 120gb i
    czy mogl bym wlozyc dysk 250gb ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bartush

    Bartush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świnoujście
    Jak oryginalny dysk to się nawet nie wysilisz :p
     
  4. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Tak możesz. Kup dysk 250 gb WD serii BEVS i przerób go (poradnik znajdziesz na forum w dziale sprzęt) albo kup oryginalny dysk 250 gb. Będzie działać :)
     
  5. GonzoPL

    GonzoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. perlodig

    perlodig Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    D.G.
    nic, jest gotowy, wpinasz do obudowy zwykłego x360 lub pakujesz do środka jak masz slim, cena dobra, gwarancja, brać! :)
    też będę brał
     
  7. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
  8. GonzoPL

    GonzoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jak rozkręcę obudowę z dysku wyjmę 120gb i do tasiemki przypnę 250 z kręcę i podlacze to bedzie wszystko dzialac ?
    Chwilowo nie mam jak wejsc na YT
     
  9. mint95

    mint95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja w poniedziałek kupiłem właśnie ten dysk co kolega wyżej podał i wszystko ładnie chodzi mam xbox'a 360 wersje kinect :)
     
  10. GonzoPL

    GonzoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mint95 masz taka konsole ? [​IMG]
     
  11. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Wersja Kinect to wersja Slim 4GB + Kinect czyli ma nowego Slima
     
  12. GonzoPL

    GonzoPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. cru5h

    cru5h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Sosnowiec
    Jak pisze na aukcji... jest już przerobiony więc wkładasz i masz 250GB.
     
Wczytywanie...

Poleć forum