1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 300GB xbox go nie czyta

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yih111, Październik 26, 2010.

  1. yih111

    yih111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od niedawna mam xboxa!!
    A więc xbox premium nie czyta tego dysku. A ja chcę np. z niego grać a nie z płyt. Jakiego programu użyć żeby dysk był kompatybilny z xboxem??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. simon422

    simon422 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Sagajx

    Sagajx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    300 gb widzieć nie będzie
     
  5. honor

    honor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aby grać z dysku bez użycia Jtag'a należy dysk podłączyć przez kieszeń od x360 lub sam kabelek od dysku do gniazda hdd(nie USB). Dysk musi być zgodny z programem HDDHackr, wtedy można go przerobić do współpracy z x360. Szczegółów szukaj na forum, jest obszerny temat-poradnik tego dotyczący.
     
  6. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Pierwszy post trochę chaotyczny jest, bo:
    1. Nie piszesz jaki dysk
    2. Nie piszesz jaką w ogóle masz konsolę (chociaż aż takie ważne to nie jest no ale nie zaszkodzi ta informacja)
    3. Nie piszesz czy masz go we kieszeni od Xbox'a 360
    4. Nie piszesz jaką ma pojemność ten dysk (aa sry już chyba źle widzę, o ile mi wiadomo X'360 obsługuje tylko do 250 GB dyski- mogę się mylić.. )
    5. I nie wiadomo czy masz go sformatowany pod xboxa 360 (czyli czy masz utworzone 3 partycje do x360)
    ------------
    To mniej więcej tyle co mi przychodzi do głowy i pewnie reszcie też pomoże, by udzielić tobie konkretnej rady.
     
Wczytywanie...

Poleć forum