1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 320 gb (konsola arcade), bady na dysku.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skate46, Grudzień 20, 2010.

  1. Skate46

    Skate46 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Mam 2 nurtujące mnie pytania:

    1. Czy można zamontować do konsol grubych dysk twardy firmy WD 320 gb? Czy zostało napisane juz oprogramowanie do dysku 320gb oczywiście dysk Bevs lub Bevt. Pod konsole Slim można już zamontować ten typ dysku.

    2. Czy mając bad sectors na dysku ( nie duże ) można go podłączyć do konsoli? Te bady można by było jakimś programem zrobić żeby były nie widoczne i czy wtedy by taki dysk działał.

    Proszę o szybką odpowiedz.
    Dziękuję z góry.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie ma duzych czy nie duzych badow, sa sprzetowe lub programowe, programowe nie zapisuja sie S.M.A.R.T. dysku i mozna je np naprawic za omoca hdd regenerator, sprzetowe po czesci takze ale taki dysk nawet po naprawie moze sie znow posypac
     
  4. Skate46

    Skate46 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak wiem, ale czy taki dysk bedzie się nadawał do xboxa? Z badami sprzetowymi.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    moze, nie musi. loteria calkowita. Moga sie pojawiac problemy z grami uruchamianymi z dysku.

    I konsola zobaczy max 250gb.
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie gdy beda one nie naprawione lub przesuniete do obszaru serwisowego ale gdy smart to wykrywa to automatycznie to robi choc z reguly ten obszar jest maly i gdy sie zapelni taki dysk jest do wywalenia bo bady nie robia sie bez powodu, powoduja je np zle ustawienie glowicy przez elektronikę
     
  7. Skate46

    Skate46 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha, dzieki Dexter.
    Czyli jeszcze nie zrobili oprogramowania dla WD 250+.
    A nawet jak te bady się zrobi niewidoczne to tez nie wiadomo jak to będzie?
    W ogóle da się u niewidocznic te bady i jednoczesnie zainstalowac oprogramowanie dysku pod xboxa? czy to bedzie ze sobą grało?
    Próbował ktoś już w ogóle takich sztuczek z dyskami do xbox'a?
     
Wczytywanie...

Poleć forum