1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dysk 320GB do xbox-a premium?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michalleg, Luty 12, 2010.

  1. michalleg

    michalleg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    jak w temacie czy pasowałby dysk WD320BEVT do xboxa premium, z tego co wiem to seryjnie największy jest 250 GB?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Z tego co wiem to nie.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pasować może i będzie pasować ale i tak będzie zrobiony tak żeby działało 250gb
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Chyba że wgrasz odpowiedni homebrew. Wtedy nawet 2TB może być i tyle konsola będzie widzieć.
     
  6. koziolek10

    koziolek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie, wystarczy poszperać w necie i pościągać parę plików i można każdy dysk wpiąć. Dla kolcka nie ma znaczenia bo system jest unixowy więc pójdzie wszystko z odpowiednimi sterownikami.
     
  7. yokus

    yokus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    z tym że wgrywając homebrow, tracisz gwarancję na konsolę
     
Wczytywanie...

Poleć forum