1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 320GB w koncu mozliwy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kapral4, Wrzesień 21, 2011.

  1. kapral4

    kapral4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2007
    Posty:
    86
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Witam
    Od dzis jest dostepny plik dla hddhackr , dzieki ktoremu osoby ktore maja dysk 320GB moga wykorzystac go w pelni.
    Szczegoly na XECUTER X360USB PRO HDD HACKER - Step by Step Guide - Team Xecuter
    A dla leniwych link do samego pliku 320GB.
    Download 320gb_hddss.rar for free on Filesonic.com



     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zayebisty news stary, dzięki :) Zastanawia mnie tylko co będzie jak wejdziemy z takim dysiorem na XBL... Coś czuję, że będzie bida. Chociaż z drugiej strony bana nie powinni za taki szczegół dawać.
     
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Zadnej bidy nie bedzie, bo bedzie specjalna edycja xboxa z dyskiem 320gb
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jakby wydali jakiś z 500gb to było fajniej ,jak ktoś ma 250gb to się nie opłaca wymieniać na 320gb:)
     
  6. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Też tak pomyślałem po przeczytaniu posta na ixtreme. Fajnie. Mam 120GB i troche mi mało, miałem kupić 250, ale teraz sobie wrzuce 320 WD, która leży i się kurzy :)

    Edit: dysk już sflashowany, konsola widzi, tylko to kopiowanie trwa wieeeeki...
     
  7. Taiyou

    Taiyou Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    http://xboxforum.pl/sprzet-f27/jak-...-bevt-beas-bjkt-bekt-velociraptor]-14421.html
    W tym tutku masz napisane jakie serie WD się nadają do iksa. BUDT tam nie widzę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum