1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dysk 4200 obrotow do RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez besmusk, Marzec 5, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. besmusk

    besmusk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wejherowo
    Witam, mam pytanie, czy oplaca sie pakowac dysk 2.5 pod oryginalne wejscie, jesli ma on tylko predkosc 4200 ? Bo mam taki wolny, i kupilbym tylko kabel i podlaczyl jako dysk wewnetrzny jezeli bedzie to dobrze dzialac .. Jak myslicie ?

    Wysłane z mojego HTC Desire przy użyciu Tapatalka
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja miałem Maxtora 5400rpm z przejściówką UNiTEK i po chwili grania wywalał błędy ''Przeczyść płytkę szmatką''. Wydaję mi się, że będzie za wolny.
     
  4. besmusk

    besmusk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wejherowo
    Hmm, czyli raczej nie ma to sensu ;/ dzieki za odp : D

    Wysłane z mojego HTC Desire przy użyciu Tapatalka
     
  5. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Dlaczego nie ma sensu ? Spróbuj i sam się przekonaj.
     
  6. besmusk

    besmusk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2012
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wejherowo
    Bo krucho z kasa i kazdy grosz sie liczy : D ale jak bd mogl to kupie i zobacze ;)

    Wysłane z mojego HTC Desire przy użyciu Tapatalka
     
  7. oranos7

    oranos7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dziwne rzeczy gadacie, oczywiści ze na 4200 będzie działało ok, prędkość będzie porównywalna z prędkościa dysku zewnętrznego na usb2.0 a na takim wszystko działa wyśmienicie.
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3700
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum